Aktywne Wpisy

Chlodny_Pokerzysta +201
Trzeba nie mieć godności żeby będąc facetem chodzić do klubów muzycznych w 2025r.
Stoisz jak pajac w kolejce po to żeby:
-widzieć jak kobiety i bogole wchodzą bez kolejki,
-liczyć na humor bramkarza przy wejściu,
-w środku, o ile nie jesteś super bogaty, być traktowanym jak g---o przez barmanki, obsługe, ochrone no i przede wszystkim kobiety,
-laski przychodzą tam głównie dla atencji i podbijania sobie ego, mając beke z facetów,
Stoisz jak pajac w kolejce po to żeby:
-widzieć jak kobiety i bogole wchodzą bez kolejki,
-liczyć na humor bramkarza przy wejściu,
-w środku, o ile nie jesteś super bogaty, być traktowanym jak g---o przez barmanki, obsługe, ochrone no i przede wszystkim kobiety,
-laski przychodzą tam głównie dla atencji i podbijania sobie ego, mając beke z facetów,
źródło: godnosc_nie znaleziono
Pobierz
blinkarA +2
Czasem przeglądam Instagramy moich koleżanek i aż mnie ściska. Wietnam, Tajlandia, Japonia, Dubaj, Nowy Jork, jakieś miasteczka w Portugalii, Islandia, Bali... Jedna wraca, druga leci. Co chwila nowe miejsce, kolorowe zdjęcia, uśmiechy, zachody słońca
A ja siedzę i patrzę. Trochę z zazdrością, trochę z żalem. Bo nie mam takiej kasy ani odwagi. Czuję, że coś mnie omija. Że inni żyją pełniej, ciekawiej, a ja tylko oglądam to z boku.
Ciekawa jestem czy
A ja siedzę i patrzę. Trochę z zazdrością, trochę z żalem. Bo nie mam takiej kasy ani odwagi. Czuję, że coś mnie omija. Że inni żyją pełniej, ciekawiej, a ja tylko oglądam to z boku.
Ciekawa jestem czy

#fibaro #smarthome #zwave #inteligentnydom