Aktywne Wpisy

splinter96 +196
jprdl xD
źródło: 1000009452
Pobierz
mirko_anonim +82
✨️ Kiedy rodzice chcą, abyś wrócił do byłej dziewczyny Ⓘ
Jest mi smutno. Z powodu moich rodziców. Przez 7 lat byłem z dziewczyną z mojej miejscowości (małe, 30-tysięczne miasto). Planowaliśmy ślub. Ona mnie zdradziła, oszukiwała, odkryłem to i skonfrontowałem z nią, z dnia na dzień mnie zostawiła. Przez rok dochodziłem do siebie, że życie mi się ułożyło. Dostałem stabilną pracę w urzędzie centralnym mającym przedstawicielstwo w naszej miejscowości (jak na tą okolicę to
Jest mi smutno. Z powodu moich rodziców. Przez 7 lat byłem z dziewczyną z mojej miejscowości (małe, 30-tysięczne miasto). Planowaliśmy ślub. Ona mnie zdradziła, oszukiwała, odkryłem to i skonfrontowałem z nią, z dnia na dzień mnie zostawiła. Przez rok dochodziłem do siebie, że życie mi się ułożyło. Dostałem stabilną pracę w urzędzie centralnym mającym przedstawicielstwo w naszej miejscowości (jak na tą okolicę to

źródło: comment_1661232501eQNZT4HGR3QpCpLYdqCiYw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
to raczej samiec omega sie tak torturuje bo przeczytal glupoty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1661239445AvtsmCqqzWr8sH1NMvNaFm.jpg
PobierzA na jakiej podstawie twierdzisz, że to głupoty :>? Bo tak uważasz?
@IntoApocalypse: akurat kąpiele w zimnej wodzie mają udowodniony pozytywny wpływ na zdrowie.
@IntoApocalypse: Może i nie, ale przynajmniej nie mam żylaków xD
źródło: comment_1661246818VfdVqKGUIIeGRH5eAsoG9Z.jpg
Pobierz@IntoApocalypse:
Torturuje? Nie ma to jak lodowaty prysznic po wysiłku.
@przegro_pisarz: gdybyś ich nie brał to już dawno byś nie żył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zimne prysznice praktykuje od roku i jako dodatkowy bonus zauważyłem, że dużo łatwiej mi zanurzyć teraz jajka w zimnym jeziorze, i przy upałach też tak nie umieram jak kiedyś
może placebo, ale polecam spróbować i się przekonać na