Aktywne Wpisy
kantek007 +8
MIASTO bez A
Virsky +204
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tzn co? Kto to powiedział?
@50dzielonena5: otóż nie. Może z wujkiem masz inne doświadczenia xD
Komentarz usunięty przez autora
@50dzielonena5: otóż nie, czasem już w trakcie stwierdzasz że jednak nie było warto nawet jako przerywnik w to wchodzić
@50dzielonena5: Oj młodyś XD Z wiekiem pojawia się szacunek do swojego czasu i jak laska jest kłodą to elo. Przecież już lepiej ruchać lalkę lub przejść na ręczny niż kłodę.
@muchatse: I co plułeś? :D
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora