Aktywne Wpisy

splinter96 +173
jprdl xD
źródło: 1000009452
Pobierz
mirko_anonim +68
✨️ Kiedy rodzice chcą, abyś wrócił do byłej dziewczyny Ⓘ
Jest mi smutno. Z powodu moich rodziców. Przez 7 lat byłem z dziewczyną z mojej miejscowości (małe, 30-tysięczne miasto). Planowaliśmy ślub. Ona mnie zdradziła, oszukiwała, odkryłem to i skonfrontowałem z nią, z dnia na dzień mnie zostawiła. Przez rok dochodziłem do siebie, że życie mi się ułożyło. Dostałem stabilną pracę w urzędzie centralnym mającym przedstawicielstwo w naszej miejscowości (jak na tą okolicę to
Jest mi smutno. Z powodu moich rodziców. Przez 7 lat byłem z dziewczyną z mojej miejscowości (małe, 30-tysięczne miasto). Planowaliśmy ślub. Ona mnie zdradziła, oszukiwała, odkryłem to i skonfrontowałem z nią, z dnia na dzień mnie zostawiła. Przez rok dochodziłem do siebie, że życie mi się ułożyło. Dostałem stabilną pracę w urzędzie centralnym mającym przedstawicielstwo w naszej miejscowości (jak na tą okolicę to

Nie ma za co.
źródło: comment_1661180406iiTVBlH2sGYi1L3cDtUHsg.jpg
PobierzChyba że to troll info. Ale nie chce mi się sprawdzać i uznam za pewnik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Александр Гельевич, мне очень жаль.
- Жаль? Почему, Владимир Владимирович?
- а который сейчас час?
- 18:00 Владимир Владимирович.
- ааа окей, я позвоню вас через один час
@Walenciakowa: вам( ͡° ͜ʖ ͡°)
Halo panie @elon_w_zbozu , dawno nic sie nie dzialo na tagu #elonnapikabu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
niech ktoś to wrzuci (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Bawcie się.
źródło: comment_1661192065ebWoWVs0ulsiAsoOSJteFk.jpg
PobierzCóż, nie znam mrocznego języka mordoru
źródło: comment_1661192929wGAjPEqztn3S97y69pfkVI.jpg
Pobierz