Aktywne Wpisy

Hejo Mirki i Mirabelki!
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
źródło: IMG_20250719_103041
Pobierz
Salido +179
Minął 22. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
96 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
99 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
96 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
99 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-7
Pobierz
![Jak się pisało programy w asemblerze [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc6ae034aa2a0267de3b38a938df3f82c1ac7cabb537a675b1ad0b031f3c12ce,q80.jpg)

#bitcoin #kryptowaluty
1 EH/s to 1,000,000,000,000,000,000 ( ͡° ͜ʖ ͡°) hashy generowanych w jednej sekundzie
źródło: comment_1661110080F1BC20LvNmEEkSHgKqHFNA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
nikt z posiadaczy btc się tym nie przejmuje, bo każdy ma plan zrzucić bagi w o wiele krótszym czasie, a w 2106 mało kto będzie pamiętać co to w ogóle było
jednak obiektywnie nawet bez technologii przedłużającej życie już teraz żyją ludzie (zapewne dzieci) które na 100% przeżyją obecną wersję btc
Komentarz usunięty przez moderatora
z technicznego punktu widzenia btc albo przejdzie na PoS, albo doda nieskończoną inflację (co proponuje np. Peter Todd), ew. będzie zabawna wersja pierwszego czyli 'oficjalny' btc to będzie token btc na ethereum który będzie snapshotem utxo na jakiejś wysokości bloku.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Kilka takich cykli i odrobinę skrócimy czas wydobycia