Aktywne Wpisy
Lambo994 +21
Wykopki to jednak mają kał zamiast mózgu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Elita internetu promuje protest przeciwko kredytom 0 % organizowaną przez organizację o nazwie "Czerwoni", którzy na swoim fanpejdżu propagują tego typu kwiatki XDDD
Ja już jestem pewien, że jak coś wpasowałoby się w waszą narrację, to w jednym szeregu poszlibyście nawet ze zwolennikami nazizmu robiąc fikoła, że ktoś musi zorganizować protest ( ͡° ͜ʖ ͡
Ja już jestem pewien, że jak coś wpasowałoby się w waszą narrację, to w jednym szeregu poszlibyście nawet ze zwolennikami nazizmu robiąc fikoła, że ktoś musi zorganizować protest ( ͡° ͜ʖ ͡
gonzo91 +5
#neet jest fajny przez kilka miesięcy (góra 2 lata). Później jednak siedzenie w domu siada na psychę i ogólnie brak/mała ilość pieniędzy nie pozwala na za dużo (no chyba, że ktoś ma zaoszczędzone albo urodził się w wiadomo jakiej rodzinie). Ale początki neetu to coś pięknego.. relax, #spierdotrip y, oglądanie z zaciekawieniem filmów, granie w gierki itp... po jakimś czasie myślę, że większość czuje w sobie taki niedosyt (brak pracy, brak nauki itp). Najlepszym rozwiązaniem jest oczywiście praca na pół etatu (4h dziennie, lub 8h dziennie przez 3 dni w tygodniu) i wtedy ma się czas na siebie i jakiś #rozwojosobisty (osobiście nigdy nie miałem tak, że niczego się nie uczyłem bo po prostu lubię to robić - języki obce są przykładem). Najgorszym rozwiązaniem jest oczywiście praca 8h dziennie od poniedziałku do piątku w #januszex bo wtedy to #depresja murowana. Najważniejsze jest, aby znaleźć złoty środek, ale jest to niewyobrażalnie trudne. #przegryw
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62ff6c0d1f14efece9d7e319
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: XD
Gorszym rozwiązaniem jest praca na 4 brygady, albo na 12-godzinne zmiany po 3 dni z rzędu i potem dwa wolnego.
Praca 8h pn-pt to marzenie wielu