Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Czy 14 000 zł brutto to wystarczająca pensja w Krakowie? Ⓘ
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.

K-S- +160

#finlandia #polityka
źródło: comment_1660986565dZYbPjB02WMjhEa1TIDam1.jpg
Pobierzźródło: comment_1660987367n6iAbU5a4YegEVxVu70lDP.jpg
Pobierz@szpongiel: przyznaj się że nie widziałeś nagrania :)
Powiem wam cos w tajemnicy:
Jak jestes brzydki to fakt buziak na powitanie to bedzie zdrada.
Ale jak jestes przystojny to zdrada zaczyna sie dopiero w okolicy ruchania ^^
@ByczeqFernando: no ja mówię, ja z każdą koleżanka przy jej facecie się witam, całując ją po szyi.
@zebatykocur: widziałem raz ale nie teraz i już nie pamiętam. Zresztą tam i tak gunwo widać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale nie chodzi o jej ucho tylko jego ucho. Tak się pochyla osoba, która chce coś usłyszeć w hałasie. No chyba, że ona w tym filmiku nic nie mówi (nie pamiętam), to wtedy już nie ma żadnego alibi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szpongiel:
źródło: comment_1660997408aI6rRLKk2cjP1AodAZQS3N.jpg
Pobierz