Aktywne Wpisy

Kasahara +706
Ważne przesłanie do początkujących czy zaczynających - NIE LĘKAJCIE SIĘ!
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające

źródło: 71kv2A4pgHL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz
smuteczek2000s +20
Sorry honey, I can only be your nightmare (。◕‿‿◕。)
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek

źródło: temp_file6627460578259562784
Pobierz
Ok, ale tyle już o ukrainkach.
Z kolei polskie kobiety tradycyjnie: w jednej łapie lód śmietankowy, w drugiej zapiekanka, bebzon na wierzchu i kroczy jaśniepani, patrząc na wszystkich z pogardą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ladnapani #oswiadczenie #brzuchboners #rozowepaski #p0lka
źródło: comment_1660896266Z2f3NR3TDT1YxaaJGgXK9I.jpg
Pobierzźródło: comment_1660897166dkRh5ngNRH8iunjy4FoHK7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@tindeRoman: to jest właśnie ta różnica cywilizacyjna - zamiast pokazywać się dla jakiegoś grubego polskiego oblecha z piwnicy, żyją jak chcą.
-płaski brzuch
-długie włosy
-pociągła
@kiciek:
źródło: comment_1660904590AJOiUeTormU9RhzWogGqQ3.jpg
Pobierzźródło: comment_1660905735TewUSOgN0wNGDKCoI6xc7D.jpg
Pobierz@kiciek: to uważaj, bo od tego sezonu zaczynają chodzić tak nawet dzieci - nie tylko oczywiście, co może jest plusem, bo polskie witaminki zaczną dbać o brzuchy, ale jednak ilość dzieci z gołymi brzuchami w tym roku to jakaś masakra
No i jeszcze czarna mafia nie ma już takiego ogromnego wpływu na młodsze społeczeństwo jak jeszcze nie tak dawno temu.
i co ciekawe - na podkarpackich zadupiach, więc czarna mafia akurat ma się tu aż za dobrze