Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
catmag +98
Mirki, zwracam się z prośbą o pomoc. Moja siostra przechodziła w Mławie przez pasy z psem, wtem nadjechała kobieta białą Kią Rio (rocznik mniej więcej 2015-2016) i rozjechała na pasach psa a siostrę niemal potrąciła. Z psa zostały flaki na asfalcie a kobieta uciekła z miejsca zdarzenia. Rozmawiała przez telefon jadąc, co widać na nagraniu. Załączony filmik jest z kamerki, która była na budynku 1 skrzyżowanie bliżej ale to ten samochód. Niestety
już tego nie doświadczysz
Nigdy nie było ci danę poczuć tej spontanicznej bliskości
Gdy inni bawili się, poznawali, zaliczali socjalskilla ty musiałeś z---------ć w polu a na jakiekolwiek próby wyjścia kończyły się histerią matki ,,gdzie ty chcesz iść do tych złych ludzi, w domu siedź"
I tak ten ,,Grzeczny chłopiec" stał się wyalienowanym zgorzkniały podludziem
#p0lka #blackpill #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #redpill
To są fakty. Suche fakty oraz logiczne rozumowanie.
@TrzyZnaki: statystyka tak nie działa. Jeśli jakiś lek nie działa na konkretną jednostkę ale działa na
@kamil150794: te badania nie mówiły tego co ci się wydaje. Mówiły że terapie nie są dostosowane do ludzi którzy sa zindoktrynowanymi fanatykami i robią wszystko byle nie przyjąć do wiadomości że nie trzeba cierpieć.
Komentarz usunięty przez autora
@TrzyZnaki: jeszcze odnośnie tego - moim zdaniem to wynika z niezrozumienia nauk społecznych. Na terapię reagują róznie osoby. Na jedno podejście terapeutyczne reaguje np 60%(rzucam teraz liczby z czapy żeby obrazowo to wytłumaczyć) a a drugą powiedzmy 70%. Jak jedno podejście na ciebie nie zadziałało to zawsze masz 70% szans że zadziała to drugie. Tak
Należy jednak zastanowić się dlaczego on nie działa, choć w pierwszej kolejności należałoby się zastanowić dlaczego on w ogóle działa. Jeśli tego się nie robi, to te wątpliwości co do skuteczności leczenia w skrajnych
@TrzyZnaki: wątpię żebys znalazł jedną uber odpowiedź czemu wszystkie leki psychiczne działają. Każdy lek ma opracowanie zanim zostanie dopuszczony do użytku.
Daj w końcu ten link do badań, o który prosiłem, bo póki co dalej jedynie bzdury gadasz xD.
Dla niego terapia i psychiatra oraz inne standardowe normickie metody muszą działać, inaczej kłamiesz i jesteś frustratem. Jednocześnie nie potrafi podać żadnych badań na temat terapii i psychiatrii jak był o to pytany. W dodatku jest agresywny, obraża i kłamie - próbował wmawiać innym, że z samotnością
Jeśli dana metoda leczenia nie działa, to to po prostu nie może być wina pacjenta, bo pacjent z definicji nie