Aktywne Wpisy
hyperlink +46
Oglądasz sobie nowe auto, Opel Astra i widzisz to. Przecież takie spasowanie to jakieś nieporozumienie. Tak się teraz produkuje auta? Przecież jakbym nie wiedział, że to nowe, bezwypadkowe auto to bym pomyślał, że to blacharz po pijaku składał z przystanku autobusowego.
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
źródło: image
Pobierz
Wredna_babka +4

#tvpis #bekazpisu #paskigrozy
źródło: comment_1660795400JyeNw0I1XXRozIRhInwm35.jpg
PobierzOgółem standardzik - odwracanie kota ogonem, tylko w wersji bez hamulców i bez żadnego ciągu przyczynowo
8 lat temu nikt by nie uwierzył, że pasek w głównym wydaniu wiadomości w telewizji publicznej może mieć taką treść.
Każdemu kto zrównuje PIS z PO czy czymkolwiek co było wcześniej, należy się mela na ryj, bo widać czarno na białym, kto sprowadził standardy do poziomu rynsztoka.
@vealen0: Jebłam po tym, jak powiedzieli, że szykują wniosek o odwołanie wojewody lubuskiego, który chciał ogłosić klęskę żywiołową, bo „na konferencji kłamał - w Odrze nie ma przecież rtęci” hurr durr (ciagle przywołują tą rtęć i wypowiedzi polityków PO, wyciągają materiały, co mówiło się wtedy ciagle o rtęci, i maglują non stop z argumentem, że „opozycja nie ma
źródło: comment_1660802327a1GDoIIBCo0tEqNJgoB4QA.jpg
Pobierzpisowcy to najobrzydliwszy i najbardziej toksyczny sort czlowieka
rzygac mi sie chce gdy widze kogos kto ich popiera
to jest jakis matrix, ze tyle ludzi jest zalespionych i nie widzi co sie o--------a