Aktywne Wpisy

ShockDeals +331
nowszyja +647
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

Siema, może ktoś doradzi co przeszedł podobną drogę #studbaza #wsb . Jestem pracownikiem #cnc wycinanki laserowej i prasy krawędziowej. Po skończeniu Technikum Mechatronicznego poszedłem do pracy bo mało pieniędzy było u mnie jak i w rodzinie trzeba było coś zarobić. Teraz chciałbym podnieść swoje kwalifikację idąc na studia zaoczne, ale sęk w tym że wszystko co związane z mechatronika to nie jest dla mnie. Chciałbym robić coś bardziej "organizacyjnego", ale też moim głównym celem (może ktoś się śmiać) jest już po prostu nie przebieranie się w ciuchy robocze, tylko pracować w normalnych ciuchach na jedną zmianę i za w miarę normalne pieniądze. Co do studiów to myślałem nad dwoma kierunkami #logistyka i inżynieria zarządzania produkcją, najbardziej boję się tego że nawet jakbym ukończył którejś z tych kierunków to nic z tego nie będę miał, tylko wydane pieniądze. Ktoś może podrzuci dobrą rada, lub pomysłem co do kierunku.
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62fd32c897a96080c56ce902
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Dobrze przeczuwasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Programowanie robotów, automatów, linii produkcyjnych czy chociazby obrabiarek. Albo projektowanie. Dobrze tez jest kręcić
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora