Aktywne Wpisy
yourgrandma +94
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki po francusku. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
KILKA WAŻNYCH KWESTII:
-muzyka nie musi być od artysty francuskiego, może być np. belgijski, ważne, żeby utwór był w języku francuskim lub jego dialekcie
-muzyka może zawierać tekst w innym języku, ale nie może zajmować on więcej niż 50% całości tekstu
Następną kategorią plebiscytu są piosenki po francusku. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
KILKA WAŻNYCH KWESTII:
-muzyka nie musi być od artysty francuskiego, może być np. belgijski, ważne, żeby utwór był w języku francuskim lub jego dialekcie
-muzyka może zawierać tekst w innym języku, ale nie może zajmować on więcej niż 50% całości tekstu
The_Earl +110
Nowiutka elewacja wyremontowanej kamienicy (przy ul. Ks. Witolda) pobazgrana sprayem przez jakiegoś bezmózga.
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
Spałam może z 4 godziny. Na szczęście dziś pracuję do 13tej, więc szybko zleci.
Dziś nie mam Redbulla ze sobą, ale spokojnie Wykopki - kupię sobie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mój stan psychiczny przez dojazdy i stres związany z mieszkaniem jest raczej średni, ale jakoś sobie radzę. Trochę przemęczona jestem. Trochę mocno. Ostatnio staram się zjeść choć jeden wartościowy posiłek. Śniadań nie jem, kolacji w sumie też nie. Obiad czasem zjem. Ciągle nie mam apetytu. Po prostu jakbym głodna nie była, ale tak naprawdę mój organizm ciężko tak przeżywa. Jest lekko mówiąc wycieńczony. Zaburzenia odżywiania przy tym wszystkim średnio pomagają, ale no wszystko co robię to robię na własną odpowiedzialność. Jestem dorosła i nie mogę liczyć, że całe życie ktoś będzie się pytał "Jadłaś?", "Zjedz coś".
Naprawdę trzymajcie kciuki za jakiekolwiek mieszkanie, bo na dłuższą metę z moją głową się zajadę trochę.
Miłego dnia Wykopki i zjedzcie dobre śniadanie za mnie! (ʘ‿ʘ)
Zaraz zdenerwujesz wykopków, zlecą się jeszcze karachany i będą probowali cię wystalkować. Później zacznie się pisanie do znajomych, rodziny, szkoły, pracy z fejk kont, przerabianie twoich zdjęć w fotoszopie, tak aby ukazywaly np. nagość, perwersje i narobią ci tyle gówna, że będziesz żałować, że w ogóle założyłaś tu konto.
Jeśli jednak nadal chcesz w to
A pod spodem...
No właśnie- znam to,- sam słyszę dobre słowa jak tylko zaczynam mówić o tym jak mi ciężko to wszystko jest umniejszanie:/ że przecież jest tak super i tak świetnie sobie radzę a w ogóle to przecież świetny chłop :/
P-------a idzie dostać...
15zl z metra w godzinę zrobisz metr półtora, matematykę zostawiam Tobie