Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 157
#atencyjnysmuteczek (jeśli nie odpowiada, wrzucaj na czarną)

Spałam może z 4 godziny. Na szczęście dziś pracuję do 13tej, więc szybko zleci.

Dziś nie mam Redbulla ze sobą, ale spokojnie Wykopki - kupię sobie ( ͡º ͜ʖ͡º)

Mój stan psychiczny przez dojazdy i stres związany z mieszkaniem jest raczej średni, ale jakoś sobie radzę. Trochę przemęczona jestem. Trochę mocno. Ostatnio staram się zjeść choć jeden wartościowy posiłek. Śniadań nie jem, kolacji w sumie też nie. Obiad czasem zjem. Ciągle nie mam apetytu. Po prostu jakbym głodna nie była, ale tak naprawdę mój organizm ciężko tak przeżywa. Jest lekko mówiąc wycieńczony. Zaburzenia odżywiania przy tym wszystkim średnio pomagają, ale no wszystko co robię to robię na własną odpowiedzialność. Jestem dorosła i nie mogę liczyć, że całe życie ktoś będzie się pytał "Jadłaś?", "Zjedz coś".

Naprawdę trzymajcie kciuki za jakiekolwiek mieszkanie, bo na dłuższą metę z moją głową się zajadę trochę.

Miłego dnia Wykopki i zjedzcie dobre śniadanie za mnie! (ʘʘ)
smuteczek2000s - #atencyjnysmuteczek (jeśli nie odpowiada, wrzucaj na czarną)

Spałam...

źródło: comment_1660705275nhbTEkqTkMsgqzCAn5bD3q.jpg

Pobierz
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@smuteczek2000s: Daj sobie spokój z tymi wpisami, co one w ogóle mają na celu ?
Zaraz zdenerwujesz wykopków, zlecą się jeszcze karachany i będą probowali cię wystalkować. Później zacznie się pisanie do znajomych, rodziny, szkoły, pracy z fejk kont, przerabianie twoich zdjęć w fotoszopie, tak aby ukazywaly np. nagość, perwersje i narobią ci tyle gówna, że będziesz żałować, że w ogóle założyłaś tu konto.
Jeśli jednak nadal chcesz w to
  • Odpowiedz
@smuteczek2000s: z tym jedzeniem też podobnie kiedyś miałem, ale po tym jak już serio nie miałem siły nic robić do czasu obiadu zacząłem na siłę jeść coś rano bez chęci i głodu - pomogło. To że nie masz apetytu to nie znaczy że nie powinnaś jeść. Znalazłem swoje śniadanie na 5 min - croasant maślany z biedry za 1,3zl. Poza tym, jak pijesz redbulla to to jest twoje śniadanie, dlatego
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 64
Cykl mikroblogera zatoczy krąg, będzie płacz i zgrzytanie zębami, zobaczycie XD
  • Odpowiedz
@smuteczek2000s: no i to jest trudne w c--j- patrząc z zewnątrz okej normalna dziewczyna, gdzieś tam żyje, pracuje, uśmiechnie się- radzi sobie, wszystko w porządku.
A pod spodem...
No właśnie- znam to,- sam słyszę dobre słowa jak tylko zaczynam mówić o tym jak mi ciężko to wszystko jest umniejszanie:/ że przecież jest tak super i tak świetnie sobie radzę a w ogóle to przecież świetny chłop :/
P-------a idzie dostać...
  • Odpowiedz
@smuteczek2000s: odstaw redbullka i poleć juz lepiej kawa. Wykończysz organizm jeszcze mocniej dowalają sie energolami. Rób sobie dzien wczesniej owsiankę z owocami i pakuj do roboty. To naprawdę tania wersja śniadania. Troche cie potrzyma. W ogole gotowanie na kilka dni jest spoko i zawsze mozesz zabrać ze sobą zeby odgrzać. Na wykopie postujesz regularnie to i tutaj jestes w stanie wyrobić sobie jakies nawyki.
  • Odpowiedz
@smuteczek2000s: Tak szczerze, to jeśli chodzi o ten pamiętnik to spoko, ale serio uważaj z informacjami, które udostępniasz, tak jak kiedyś, gdzie pracujesz. Tu jest mnóstwo dziwnych ludzi i p--------w. Mi ten tag nie przeszkadza, tym bardziej jeśli pomaga tobie, ale błagam cię, miej instynkt samozachowawczy, bo tu są serio różni i czasem bardzo dziwni ludzie. Już słyszałam od moich kumpelek, które tu poznałam dziwne historie ( ͡° ʖ
  • Odpowiedz
@smuteczek2000s: dobra to o14 będę po ciebie, masz godzinę by się ogarnąć a potem jedziemy na szpachlowanie.
15zl z metra w godzinę zrobisz metr półtora, matematykę zostawiam Tobie
  • Odpowiedz