Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Nutaharion_jr2evdZNL9,q60.jpg)
Nutaharion +579
1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
![Nutaharion - 1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/1668e534e6bcdb532c751108a5b83d1df94e0032f48ca7269ae43932f3f7340b,w150.jpg)
źródło: 45-1
Pobierz![](https://wykop.pl/cdn/c0834752/4e0c30e4f9986a6026d5fc8ade2267ca34475c8ed01edb364609e2003fe21931,q60.jpg)
Dlaczego #egzaminpraktyczny na #prawojazdy oblewają nawet przy zatrzymaniu się na łuku?
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Spałam może z 4 godziny. Na szczęście dziś pracuję do 13tej, więc szybko zleci.
Dziś nie mam Redbulla ze sobą, ale spokojnie Wykopki - kupię sobie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mój stan psychiczny przez dojazdy i stres związany z mieszkaniem jest raczej średni, ale jakoś sobie radzę. Trochę przemęczona jestem. Trochę mocno. Ostatnio staram się zjeść choć jeden wartościowy posiłek. Śniadań nie jem, kolacji w sumie też nie. Obiad czasem zjem. Ciągle nie mam apetytu. Po prostu jakbym głodna nie była, ale tak naprawdę mój organizm ciężko tak przeżywa. Jest lekko mówiąc wycieńczony. Zaburzenia odżywiania przy tym wszystkim średnio pomagają, ale no wszystko co robię to robię na własną odpowiedzialność. Jestem dorosła i nie mogę liczyć, że całe życie ktoś będzie się pytał "Jadłaś?", "Zjedz coś".
Naprawdę trzymajcie kciuki za jakiekolwiek mieszkanie, bo na dłuższą metę z moją głową się zajadę trochę.
Miłego dnia Wykopki i zjedzcie dobre śniadanie za mnie! (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_1660705275nhbTEkqTkMsgqzCAn5bD3q.jpg
PobierzNie naruszam zasad, więc gdzieś problem.
@smuteczek2000s: a no to bardzo dobrze w takim razie, tylko mam nadzieję nie jakieś głupoty tylko porządny posiłek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora