Aktywne Wpisy
Blondynka34 +14
#nocnazmiana #slask #rozowypasek
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
![Pixario](https://wykop.pl/cdn/c0834752/89c2fbc3ad12235c8cea5c3fccd1cb930c17d3ce791be824d2fc65a9bc24a42d,q60.jpg)
Pixario +9
Dodałem do czarnej listy #ukraina jaki piękny wykop polecam !
Spałam może z 4 godziny. Na szczęście dziś pracuję do 13tej, więc szybko zleci.
Dziś nie mam Redbulla ze sobą, ale spokojnie Wykopki - kupię sobie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mój stan psychiczny przez dojazdy i stres związany z mieszkaniem jest raczej średni, ale jakoś sobie radzę. Trochę przemęczona jestem. Trochę mocno. Ostatnio staram się zjeść choć jeden wartościowy posiłek. Śniadań nie jem, kolacji w sumie też nie. Obiad czasem zjem. Ciągle nie mam apetytu. Po prostu jakbym głodna nie była, ale tak naprawdę mój organizm ciężko tak przeżywa. Jest lekko mówiąc wycieńczony. Zaburzenia odżywiania przy tym wszystkim średnio pomagają, ale no wszystko co robię to robię na własną odpowiedzialność. Jestem dorosła i nie mogę liczyć, że całe życie ktoś będzie się pytał "Jadłaś?", "Zjedz coś".
Naprawdę trzymajcie kciuki za jakiekolwiek mieszkanie, bo na dłuższą metę z moją głową się zajadę trochę.
Miłego dnia Wykopki i zjedzcie dobre śniadanie za mnie! (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_1660705275nhbTEkqTkMsgqzCAn5bD3q.jpg
PobierzMyślę że lepiej założyć jakiś fp na facebooku
A nie można poprostu sobie pisać? Dlaczego to tak boli niektórych że ona sobie wstawia wpisy takie a nie inne, zero wsparcia od niektórych, a wręcz obrzydliwe zachowanie piwniczaków. Dziwie sie, bo to miejsce było dużo lepsze - społeczność
@v1lk: Pisać można, ale że to w gorące trafia.
Nie pasuje- czarnolista, i tyle w temacie. Zamiast pisać bzdury niektorzy mogli by się zastanowić nad własnym sobą 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ I w szczególności tym że poza hejtem nie wnoszą
Komentarz usunięty przez autora