Aktywne Wpisy
hdeck +318
Historia z trgo tygodnia. Baba coś kombinowała przy wyjeżdżaniu suvem z miejsca parkingowego, tak nakombinowała, że uszkodziła chłopu stojącą prawidłowo beemkę. Co zrobiła baba? No oczywiście, że taktycznie spi******ła nie zostawiając notki. Przecież co się ma mąż denerwować czy krzyczeć. Zarysowanie, to się zrzuci na jakiegoś frajera i będzie spokój na chacie.
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
derVerlorene +204
Bo my Polacy lubimy wysokie ceny ( ͡º ͜ʖ͡º), jak za tanio to się nie opłaca, bo nie pokaże, że mnie stać.
#inflacja #gastrowarszawa #warszawa #jedzenie
#inflacja #gastrowarszawa #warszawa #jedzenie
Spałam może z 4 godziny. Na szczęście dziś pracuję do 13tej, więc szybko zleci.
Dziś nie mam Redbulla ze sobą, ale spokojnie Wykopki - kupię sobie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mój stan psychiczny przez dojazdy i stres związany z mieszkaniem jest raczej średni, ale jakoś sobie radzę. Trochę przemęczona jestem. Trochę mocno. Ostatnio staram się zjeść choć jeden wartościowy posiłek. Śniadań nie jem, kolacji w sumie też nie. Obiad czasem zjem. Ciągle nie mam apetytu. Po prostu jakbym głodna nie była, ale tak naprawdę mój organizm ciężko tak przeżywa. Jest lekko mówiąc wycieńczony. Zaburzenia odżywiania przy tym wszystkim średnio pomagają, ale no wszystko co robię to robię na własną odpowiedzialność. Jestem dorosła i nie mogę liczyć, że całe życie ktoś będzie się pytał "Jadłaś?", "Zjedz coś".
Naprawdę trzymajcie kciuki za jakiekolwiek mieszkanie, bo na dłuższą metę z moją głową się zajadę trochę.
Miłego dnia Wykopki i zjedzcie dobre śniadanie za mnie! (ʘ‿ʘ)
Ja rozumiem że to jakaś forma terapii taka konfrontacja z tłumem w sieci bo w życiu prawdziwym pewnie jesteś jak dziki wystraszony chomik i walczysz sama ze sobą i tak dalej, ale wykop to nie jest dobre miejsce na przełamywanie własnych barier zwłaszcza w taki sposób który umożliwia wystalkowanie i
Ode mnie plus, bo ostatnio w gorących mało ładnych uśmiechów
Ojej takie zycoe ciężkie bo chodzę do roboty i musze pracować xD