Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 157
#atencyjnysmuteczek (jeśli nie odpowiada, wrzucaj na czarną)

Spałam może z 4 godziny. Na szczęście dziś pracuję do 13tej, więc szybko zleci.

Dziś nie mam Redbulla ze sobą, ale spokojnie Wykopki - kupię sobie ( ͡º ͜ʖ͡º)

Mój stan psychiczny przez dojazdy i stres związany z mieszkaniem jest raczej średni, ale jakoś sobie radzę. Trochę przemęczona jestem. Trochę mocno. Ostatnio staram się zjeść choć jeden wartościowy posiłek. Śniadań nie jem, kolacji w sumie też nie. Obiad czasem zjem. Ciągle nie mam apetytu. Po prostu jakbym głodna nie była, ale tak naprawdę mój organizm ciężko tak przeżywa. Jest lekko mówiąc wycieńczony. Zaburzenia odżywiania przy tym wszystkim średnio pomagają, ale no wszystko co robię to robię na własną odpowiedzialność. Jestem dorosła i nie mogę liczyć, że całe życie ktoś będzie się pytał "Jadłaś?", "Zjedz coś".

Naprawdę trzymajcie kciuki za jakiekolwiek mieszkanie, bo na dłuższą metę z moją głową się zajadę trochę.

Miłego dnia Wykopki i zjedzcie dobre śniadanie za mnie! (ʘʘ)
smuteczek2000s - #atencyjnysmuteczek (jeśli nie odpowiada, wrzucaj na czarną)

Spałam...

źródło: comment_1660705275nhbTEkqTkMsgqzCAn5bD3q.jpg

Pobierz
  • 116
  • Odpowiedz
@smuteczek2000s zastanawiam się co chcesz osiągnąć tymi wpisami? Na początku pisałaś, że mają pomóc ci w wychodzeniu z depresji i w kontakcie z ludźmi. Jednak ostatnie kilka wpisów to już typowe szukanie atencji. Idź może lepiej do specjalisty, a nie do wykopków, bo pogorszenie stanu psychicznego przez dojazdy do pracy normalne nie jest.
  • Odpowiedz
@smuteczek2000s: Skoro masz tak, to pewnym rozwiązaniem będzie nastawienianie sobie 3/5 czy ile tam razy chcesz jeść budzików w ciągu dnia i zjadanie czegokolwiek, może być nawet jedno grono. Chodzi o to, żeby nauczyć mózg że np. 12.00= jedzenie.
  • Odpowiedz
@smuteczek2000s: Zesraliście się, wykopy, że dziewczyna wrzuca takie wpisy, a powiedzcie mi, do czego służy mikroblog? Nie pasuje wam, to wyjebcie na czarno. Ludzie, naprawdę trochę empatii.
  • Odpowiedz
@smuteczek2000s: Nie kumam jak można prowadzić tak destrukcyjny tryb życia, mało snu i do tego red bulle, mało jedzenia. Prosisz się o udar albo zawał. Tak wiem, choroba psychiczna. Sam ją mam i się leczę, poza tym nie rozumiem jak z własnej woli można truć się energetykami. Na wpisy masz sile a na chwile refleksji nad swoim zdrowiem już nie.
  • Odpowiedz
@smuteczek2000s: Tak jak wiele osób już powiedziało - uciekaj stąd póki nie jest za późno bo zniszczą ci życie wykopowe psychole.
Ja rozumiem że to jakaś forma terapii taka konfrontacja z tłumem w sieci bo w życiu prawdziwym pewnie jesteś jak dziki wystraszony chomik i walczysz sama ze sobą i tak dalej, ale wykop to nie jest dobre miejsce na przełamywanie własnych barier zwłaszcza w taki sposób który umożliwia wystalkowanie i
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Urajah: A nie zastanowilo Cie czemu trafia w gorace? Bo takie przegrywy jak Ty sie sraja w komentarzach o to zeby przestala to pisac xD Jedna dziewczynka z depresja a potezni wykopowicze nie moga tego zniesc. Jeden jej wpis jest potezniejszy niz caly dzien pherdolenia na #przegryw tam to dopiero zaden post mi sie nie podoba, wiec mam tak zablokowany i ich nie widze, to takie proste.
  • Odpowiedz
@smuteczek2000s: te niedorobione gorzkie żale się niedlugo serio zrobią ciekawe jak internet zacznie wchodzić komus w życie realne xD

Ojej takie zycoe ciężkie bo chodzę do roboty i musze pracować xD
  • Odpowiedz