Aktywne Wpisy

annlupin +36
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

Co do reszty pełna zgoda
Jeżdżę mpk na tyle rzadko, że nawet nie wiem, czy karta w skycashu jest aktywna, dużo łatwiej mi podejść już w środku i kupić bilet ¯\_(ツ)_/¯
@jestemtunew: ale o czym Ty do mnie piszesz? Przecież jest chyba 5 aplikacji do kupna biletów cyfrowych. To jest wręcz kwestią główną mojej szykany z pierwszego postu ( ͡° ͜ʖ ͡
@jestemtunew: no może oprócz tego czy kasownik zadziałał poprawnie xD
https://www.wykop.pl/wpis/67187223/ciekawe-ile-lat-minie-zanim-z-wroclawskich-torowis/