BoloMaster
https://antyweb.pl/viaplay-problemy-techniczne

jakiś portal jeszcze poruszył temat tej żenady? czy jak kanał bekowy zapłacone, więc udajemy, że jest zajebiście?
#viaplay #mecz #premierleague
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Jakub_Olkiewicz
@thority: Musiało mi umknąć. Generalnie mam w------e na zagraniczne ligi, więc nawet nie wiedziałem, że są jakieś problemy, a z Leszkiem jesteśmy na tym poziomie technologicznego nieogarnięcia, że wypominanie komuś problemów technicznych zakrawałoby o skandal.
6
thority
@Jakub_Olkiewicz: spoko, wam akurat najłatwiej wybaczam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5
thority
@BoloMaster: ks nie licz, że coś powie, opłacone pachołki.
@Lightcik też zesrany, bo szef kokosy zarabia na współpracy. Weszło zapomni o tym napisać.
Pytałem tez @Leszek_Milewski i @Jakub_Olkiewicz, milczenie wymowne.
Viaplay po prostu dobrze opłaca swoich najemników.
3
IWezTuCosWymysl
IWezTuCosWymysl
1
thority
@IWezTuCosWymysl: i w tv, i na kompie cięło.
1
thority
@Adu_Jean: a u mnie Polsat idealnie, patrz jakie różne doświadczenia mamy( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Adu_Jean
@IWezTuCosWymysl: Napisałem przecież że na TV przez PS5 i pisałem że czasami są momenty a nie że zawsze
1
IWezTuCosWymysl
IWezTuCosWymysl
@Adu_Jean: faktycznie, ślepy jestem XD, ale jak oglądałem Fulham - Liverpool poprzez Canal+, to jakość była ok, tylko na początku przeszli na golf i miałem wątpliwości, czy puszczą mecz czy golf XD
1
Lipa1992
@BoloMaster: w ogóle widziałem wpis jakiegoś holendra, który się śmiał że w kolejnym kraju dymają ludzi z jakością tych usług. Tam chyba są wkurzeni mocno na f1
0
Adu_Jean
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
thority
@Adu_Jean: no ja niestety w większości z problemami… strasznie to frustrujace było.
0
Adu_Jean
@thority: Cyfrowy Polsat Go chyba podobnie działa, bo jeśli chodzi o błędy to Polsat Go u mnie gorzej działa akurat niż ViaPlay XD
0
IWezTuCosWymysl
IWezTuCosWymysl
@Adu_Jean: ale oglądasz w TV, na tablecie? bo w TV 720p niestety wygląda fatalnie
0