Aktywne Wpisy
Lewusx +51
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
dorszcz +501
Skapi klienci w knajpach nie chca kupowac napojow :(
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
- z------------y sebix w dwudziestoletnim BMW pospawanym z dwóch trupów na łysych oponach
- kobieta w suvie wielkości półciężarówki, której głowa ledwo wystaje nad kierownicę, jadąca z gówniakiem
- dziadek w Seicento z postępującą demencją i okularami z denkami od słoików
#rower #motoryzacja #samochody #ruchdrogowy #polskiedrogi
największym zagrożeniem na drogach są właśnie chłopaczki co sie tu na tagach motoryzacyjnych mocno udzielają
cały raport:
https://statystyka.policja.pl/download/20/381967/Wypadkidrogowe2021.pdf
życie to nie memy.
To jest statystyka wypadków, czyli zdarzeń z uszkodzeniem ciała.
Ciekawa byłaba statystyka wszystkich kolizji, bo o ile kobiety nie z----------ą po wioskach i nie wyprzedzają na pałę, to w ruchu miejskim czasem brakuje im orientacji przestrzennej (a na kursach w Polsce nie uczą rozglądania się dokoła).
Statystycznie kobiety częściej mają wypadki na skrzyżowaniach, a rzadziej z powodu prędkości i wyprzedzania.
https://www.syracuse.com/news/2011/07/women_worse_drivers_more_crashes_than_men_less_driving.html
Na rowerze tak
@xionze: fajna statystyka. Szkoda, że nie pokazuje, że warunkiem w "niedostosowanie prędkości do warunków na drodze" jest banda kretynów o których wspomniał OP którzy nie patrzą, nie myślą i jeżdżą jakby byli sami na drodze.
Dodatkowo odnieść do ilości przejechanych kilometrów. To dałoby bardziej rzetelny obraz. Bo jestem w stanie się założyć z duża doza pewności ze to logiczne ze więcej wypadków ilościowo powodują mężczyźni gdyż tez ilościowo jest ich więcej na drogach
Komentarz usunięty przez autora