D--a jest duża, kwestia że jak masz takie udo i ją napniesz, to po prostu będzie tak wyglądała. Oczywiście będę skupiał się żeby ją poprawić, bo nie jest wystarczająca, ale braku nie ma.
@Lewusx: ale przygotowania do debiutu zacznij od zakupu jakiś legitnych majtasow Calvin Klein w jedynym słusznym białym kolorze, w rezerwach to wstyd między takich ludzi wejść ( ͡°͜ʖ͡°)
Ale wiesz że brzuch jest tutaj w pozycji rozciągniętej?
@Lewusx: Wieem, u tego kolesia też, ale o tę różnicę mi chodzi, pomiędzy brzuchem a resztą, chyba że to kwestia podkreślenia jakimiś bronzerami, nie wiem, nie znam sie:D
@Lewusx peek week nie będzie? Jaki wyglądają wyniki badań po redukcji? Pamiętam, że leciały tam jakieś niewielkie ilości trena+ kiepska jakość snu, o ktorej piszesz, ciekaw jestem jak to wpłynęło na zdrowie.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede mną 10-12 tygodni okresu budowania, a potem przygotowania do debiutu w lidze IFBB pro.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#sterydy
#pokazforme
źródło: IMG_1135
Pobierzźródło: IMG_1136
Pobierzźródło: 14370574535208
Pobierzźródło: 0c4230dd9d790c163cac805889044bed36e4131a943801e5d6fa063ccae1e04f
PobierzD--a jest duża, kwestia że jak masz takie udo i ją napniesz, to po prostu będzie tak wyglądała. Oczywiście będę skupiał się żeby ją poprawić, bo nie jest wystarczająca, ale braku nie ma.
źródło: IMG_1139
Pobierz@Lewusx: Wieem, u tego kolesia też, ale o tę różnicę mi chodzi, pomiędzy brzuchem a resztą, chyba że to kwestia podkreślenia jakimiś bronzerami, nie wiem, nie znam sie:D
źródło: Bez tytułu
PobierzJaki wyglądają wyniki badań po redukcji?
Pamiętam, że leciały tam jakieś niewielkie ilości trena+ kiepska jakość snu, o ktorej piszesz, ciekaw jestem jak to wpłynęło na zdrowie.
@Rad-X Muszę sprawdzić.