Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +21
Nie mam juz pojęcia co robić...
W 2021 zmieniłem firmę w IT i przeszedłem tam na B2B, dostałem 17k netto + VAT, praktycznie niewiele mniej wychodziło na rękę bo ryczałt i mały ZUS, wziąłem wtedy na kredyt mieszkanie w którym mieszkam aktualnie i drugie na wynajem (łącznie 1,3 mln pln kredytu), raty nie przekraczały polowy moich zarobków wiec był całkiem spokojny zapas.
Jak stopy urosły do poziomu 7% to kredyty znacznie zaczęły
W 2021 zmieniłem firmę w IT i przeszedłem tam na B2B, dostałem 17k netto + VAT, praktycznie niewiele mniej wychodziło na rękę bo ryczałt i mały ZUS, wziąłem wtedy na kredyt mieszkanie w którym mieszkam aktualnie i drugie na wynajem (łącznie 1,3 mln pln kredytu), raty nie przekraczały polowy moich zarobków wiec był całkiem spokojny zapas.
Jak stopy urosły do poziomu 7% to kredyty znacznie zaczęły
salvador94 +345
Zachęcony znaleziskiem wszedłem z ciekawości na IKP by spojrzeć w swoją historię leczenia.
A tam się okazuje, że dermatolog u którego od dłuższego czasu nie byłem, od maja 2021 do lutego 2024 zrobił blisko 550 fałszywych wizyt, w trakcie których miałem przeprowadzaną laseroterapię (koszt NFZ 126,64 zł), co oznacza że na samej mojej osobie wyłudził z funduszu ponad 68000 zł XD. Ciekawe ilu pacjentom jeszcze tak robi.
Podpierdółka do NFZu oczywiście idzie
A tam się okazuje, że dermatolog u którego od dłuższego czasu nie byłem, od maja 2021 do lutego 2024 zrobił blisko 550 fałszywych wizyt, w trakcie których miałem przeprowadzaną laseroterapię (koszt NFZ 126,64 zł), co oznacza że na samej mojej osobie wyłudził z funduszu ponad 68000 zł XD. Ciekawe ilu pacjentom jeszcze tak robi.
Podpierdółka do NFZu oczywiście idzie
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede mną 10-12 tygodni okresu budowania, a potem przygotowania do debiutu w lidze IFBB pro.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#sterydy
#pokazforme
D--a jest duża, kwestia że jak masz takie udo i ją napniesz, to po prostu będzie tak wyglądała. Oczywiście będę skupiał się żeby ją poprawić, bo nie jest wystarczająca, ale braku nie ma.
@Lewusx: Wieem, u tego kolesia też, ale o tę różnicę mi chodzi, pomiędzy brzuchem a resztą, chyba że to kwestia podkreślenia jakimiś bronzerami, nie wiem, nie znam sie:D
Jaki wyglądają wyniki badań po redukcji?
Pamiętam, że leciały tam jakieś niewielkie ilości trena+ kiepska jakość snu, o ktorej piszesz, ciekaw jestem jak to wpłynęło na zdrowie.
@Rad-X Muszę sprawdzić.