Do występu wRealu24 się nie odniesie ( ͡°͜ʖ͡°) Na marszu był tylko w roli gościa, a nie to spoko - jak będzie zaproszony na marsz anty LGBT Młodzieży Wszechpolskiej to też pojedzie? „Skoro zapraszają, to jest to miłe i należy skorzystać”
@Mjj48003: akurat tutaj uważam, że to nie jest jakiś problem. Napierała ma za małą widownię, żeby kogoś szurom zagwarantować, a jak pójdzie tam i będzie odklamywal retoryke tamtych to może akurat kogoś odciągnie. Gdyby był popularny jak powiedzmy zychowicz to to byłoby bardzo szkodliwe, bo istniałaby duża szansa, że jakaś grupa z tej masyy co ogląda zychowicza ogladalaby też szurow. Natomiast tutaj dałbym mu spokój, bo jego kanał jest na
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
#napierala #patogeopolityka
źródło: comment_1660212855nP4swzMHz1LpUSu5DKHAs7.jpg
PobierzW sumie jak na spokojnie wybrać cytaty stalina i hitlera, to też można sporo miłych rzeczy mówić.¯\_(ツ)_/¯
Napierała ma za małą widownię, żeby kogoś szurom zagwarantować, a jak pójdzie tam i będzie odklamywal retoryke tamtych to może akurat kogoś odciągnie. Gdyby był popularny jak powiedzmy zychowicz to to byłoby bardzo szkodliwe, bo istniałaby duża szansa, że jakaś grupa z tej masyy co ogląda zychowicza ogladalaby też szurow. Natomiast tutaj dałbym mu spokój, bo jego kanał jest na