Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@PandaCKratka: XD tylko te oficjalne szybsze dane będą teraz mówić coś innego niż chciałbyś usłyszeć :) No i może to cię skłoni do zamknięcia "ryja" i przyjęcia do wiadomości nowego trendu na rynku :) ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@pastibox: XD w tamtym roku jakoś nikt nie miał problemu z danymi NBP a teraz każdy spadkowicz ma z nimi problem bo miało spadać a nie spada xD a jak nie będą pokazywać tego co chcesz to dalej coś znajdziesz :)
  • Odpowiedz
  • 2
@PandaCKratka: ja żadnego problemu z nimi nie mam. Tylko one pokazują historię. Sytuacja na rynku się zmieniła. O tym co jest teraz dowiemy się na koniec tego albo początek przyszłego roku. Wy tu dalej wieszczycie hossę, a tym czasem rynek się zesrał i nie możecie tego pojąć :)
  • Odpowiedz
@pastibox: Echhh ja tutaj od 2Q21 czekam na te kolejne raporty które pokażą spadek i doczekać się nie mogę xD co chwile słyszę „poczekaj na kolejny raport” XDD jesteście zabawni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@PandaCKratka: na szczęście jesteśmy w takim momencie, że każdy miesiąc i każdy kolejny raport to będzie piękna polewka z naganiaczy :) wyjaśniania nie będzie końca :)
  • Odpowiedz
w tamtym roku jakoś nikt nie miał problemu z danymi NBP

@PandaCKratka: W sumie dlatego, bo w tamtym roku mało kto jeszcze wiedział jak one powstają. Ankieta na małej próbie, bez weryfikacji danych, z ponad półrocznym opóźnieniem. Uj nie statystyka.
  • Odpowiedz
@giorgioflojdini: nie ma to jak teraz powiedzieć mylilismy sie , deweloperzy swoimi wynikami sprzedaży (cesie, wewnetrzy obrót i ceny) rysowali nam wykresy sprzedaży przez ostanie 10 lat .

czym doprowadzili że ludzi nie stać na mieszkanie za równowartość 5 -10 lat oszczędzania.
Wiec kiszasie po 6 po 2 pokolenia na 40 m2
  • Odpowiedz