Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +79
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
budep +1412
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
Rozmawiałem ostatnio z bardzo inteligentna natalistką i powiedziała po tym jak wyłożyłem jej po krótce ideę ntynatalizmu:
W tym co mówisz jest dużo prawdy ale ja i tak chce mieć dziecko
OT całe myślenie natalistów. Poniżej przykład z myślenia naszej ulubienicy. Liczy się własny interes
Czym się chwalisz, byciem niewychowanym chamem?
Owszem, ponieważ:
Jestem zwyczajnym chamem i prostakiem. I dobrze mi z tym, przynajmniej nie daję dupy za talerz zupy.
Także jak pisałem wcześniej, oddal się w zorganizowanym pośpiechu drogie dziecko ze spięciami pod kopułą bo do dyskusji nie wnosisz nic poza pasywną agresją która na mnie nie działa.
@galek: Oczywiście, że nie; ona napisała tylko o antynataliźmie i dlatego ja użyłem słowa "czasami", w którym gwałt się na pewno nie mieści. Ale tak naprawdę to co to ma do rzeczy? Mówimy o interpretacji tego co napisała, a nie słuszności poglądu. Nawet jakby napisała żebyś "dla własnego dobra uszanował pogląd, że gwałt jest dobry" to nie wynika
Cóż za błyskotliwość!
Skąd pomysł, że mnie nie dotyczy?
Piszesz takie głupoty jakby od razu cię wyhodowano w postaci dorosłej.
Nie zesraj się.
Komentarz usunięty przez autora
Ja mu nie zabieram tego prawa a wręcz zachęcam. Sęk w tym, że fajnie się pisze w necie o różnych filozofiach a ciężko je wprowadzić w życie.
A jeśli sobie właśnie tego życzą? Jak to udowodnić? Na gębę się nie da.
jak się traktuje dziecko z downem?
brzmisz jakbyś gardził takimi osobami
@galek: z mojego doświadczenia wynika że natalistom bardzo XD bez kitu, zawsze trzeba ich 15 minut naprowadzać (po czym i tak zaczynają się fikołki) bo oni wgl nie myślą w kategoriach że ich decyzja ma konsekwencje na innej istocie i o to mi chodzi.
A jak chcesz być traktowany?
Owszem. Wygrałem wycieczkę do kotłowni z możliwością podłożenia do pieca?
Życie dobre na #!$%@? drążysz temat:)
Przecież to jest jakaś twoja dziwaczna interpretacja, wynikająca prawdopodobnie z niezrozumienia tekstu pisanego. Nie odpowiadam za twoje wymysły, colego.
Napisałam co miałam na myśli - sycenie się nienawiścią i pogarda na dłuższą metę spala człowieka.