Wpis z mikrobloga

@DartNorbe: No bloto w jednym miejscu, straszne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@DartNorbe: No to prawda, pisuarów brakowało, wiadomo też, że lepsza opcją byłoby rozbicie stref z toikami na więcej mniejszych bo niektórzy mieli do nich daleko. Trochę więcej roboty dla firmy obsługującej ale fakt, to jest do poprawy.

Że śmieciami chyba nie było takiej tragedii, same kubeczki wielorazowe to już dużo mniej tych jednorazowych
  • Odpowiedz
@josedra52 mi przy tojkach brakowało punktów do umycia rąk, było baaardzo dużo kurzu (ale z tym się chyba nic nie zrobi) I zdecydowanie przydałaby się jeszcze jedna strefa z płatnymi prysznicami (lub dolozyc do obecnej), mogłaby być nawet czynna 8-16, ale pomogłoby to rozładować te największe kolejki.
I może więcej światła na tej drodze, bo czasami trzeba było uważać, żeby nie wdepnąć w trupa
  • Odpowiedz
@josedra52: Jakakolwiek infrastruktura na „ściernisku”. Nie było tam ani żarcia, ani Lecha, ani toitoi, ani pryszniców. Skończyło się tym ze każdy lał na płot bo toitoi przy scenie były zbyt oblegane.

@DartNorbe zlikwidowanie puszek i przymus kupowania lanego spowodowałby znaaaaaczne wydłużenie kolejek. Wydać puszkę to sekunda, nalanie piwa już nie. Do tego idź z czterema lanymi do obozu i trzymaj to gdzieś, pij potem z kurzem xd
  • Odpowiedz
Policja... To co w niektórych momentach odwalali niebiescy też było słabe. Na samym początku nie potrafili ogarnąć sobie wjazdówek i cwaniakowali, że oni mogą bo mają koguta a poza tym oni GADALI Z JURKIEM xD. Przyjemnie było takich dzbanów odsyłać tam skąd przyjechali . Ale ogólnie było ich na festiwalu za dużo.

@josendra52: policja miała wjazd na festiwal?
  • Odpowiedz
@Niuskul: Z tyłu za rockcampem mieli swoje małe centrum i trzeba było pilnować żeby nie wpierdzielali się nigdzie indziej. Ale upierdliwi byli ogólnie.

@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU: Z tymi autobusami to też wyszła lipa, nawet z tymi festiwalowymi Ikarusami. No ale to też cenna wiedza co jest do poprawy w kwestii transportu ludzi.
  • Odpowiedz
@josedra52: Dzięki za patrolowanie!

Z tą strefą Lecha i gastro to w punkt, fajnie by było to jakoś inaczej poukładać. No i ogólnie ta duża strefa Lecha to do największych nie należała, fajnie, że była tam scena, ale w pewnych momentach to ścisk był niesamowity. Nawet w zeszłym roku mi się kojarzy, że było o wiele więcej miejsca na strefie lecha/gastronomicznej, mimo że ludzi mniej.

A co z barierkami pod
  • Odpowiedz
@josedra52: więcej świateł i więcej cienia!
Najbardziej bolało to, że idąc do rockcampu można było dymać 2km bez jakiegokolwiek cienia. A w nocy połowa drogi w ogóle nie oświetlona :c
Nawet pod sceną Lecha za tymi zielonymi daszkami było tak ciemno, że kilka razy prawie wdepnełam w człowieka.
  • Odpowiedz
@Megasuper: o krysznie słyszałem, że to zbyt dużo dla obecnej logistyki bo nie oszukujmy się, już obecnie było ciężko. Może jak ten prąd się pojawi za rok i układ stref/stoisk zostanie jakoś przeorganizowany to będzie szansa i na krysznę no bo to chyba ten punkt numer 1 jeśli chodzi o to czego ludziom brakowało.

Przez to też w tym roku nawet małej sceny nie dało się zrobić osobno tylko w
  • Odpowiedz