Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +159
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Wiemy co wypaliło a co trzeba zmienić (chociażby strefa Lecha czy gastro tylko na jednej stronie przez co pasaż handlowy był luźny a po drugiej stronie z warsztatami było ciasno) - masa ludzi pytała gdzie kupić koszulki festiwalowe a siema szop był przecież ogromnym namiotem...
Jurek na koniec mówił nam, że za rok powinien pojawić się już grzybek a z burmistrzem będzie dogadywanie podciągnięcie prądu (wszystko leciało na generatorach).
Imo powinny być wyjścia do lasu (obstawione przez ochronę) aby ludzie mogli sobie skoczyć na piwko w cieniu. Na ściernisku musi się pojawić więcej patrolu bo idiotów z grillami i kuchenkami też nie brakowało - nie muszę mówić jakie skutki może mieć połączenie takich urządzeń z alkoholem i namiotami...
Szkoda, że nie zabrakło dzbanów którzy na festiwal zabierali pieski - było kilka przypadków gdzie takowe były trzymane w lesie.
Policja... To co w niektórych momentach odwalali niebiescy też było słabe. Na samym początku nie potrafili ogarnąć sobie wjazdówek i cwaniakowali, że oni mogą bo mają koguta a poza tym oni GADALI Z JURKIEM xD. Przyjemnie było takich dzbanów odsyłać tam skąd przyjechali . Ale ogólnie było ich na festiwalu za dużo.
Podzielcie się swoimi wrażeniami, my tam będziemy jeszcze liderom przekazywać uwagi od festiwalowiczów i taki feedback się przyda.
No i na koniec - jeśli ktoś się zastanawia czy dołączyć do Pokojowego Patrolu to zdecydowanie polecam. Nauczycie się pierwszej pomocy, ogarniania zadań służby informacyjnej i spędzicie tydzień pod namiotem z grupką fajnych ludzi. W grupie lotnej są różne zadania i można poznać przez to festiwal od kuchni. Ja miałem stresik ale ludzie tutaj są bardzo pomocni i wyrozumiali i ostatecznie mega się cieszę, że tu dotarłem. └[⚆ᴥ⚆]┘
#woodstock #polandrock
A jeśli chcielibyście w ogóle zakazać wnoszenia puszek tak jak teraz szklanych butelek to musicie być gotowi na to że skończyło by się jak na legendanrnym Woodstocku 99 kiedy monopolista w strefie gastro sprzedawał zwykła wodę za
Wiesz, na takie zmiany w ostatniej chwili choćbyś się zesrał wpływu nie masz i nie ogarniesz niewiadomo kogo w środku sezonu koncertowego gdzie grafiki i logistyka tras koncertowych są podpinane na ostatni guzik. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Pech.
Do poprawy:
- brak cienia, powinno być więcej parasoli, namiotów itp.
- ludzie myjący się w kranach do czerpania wody pitnej , powinien być wyraźny zakaz bo ludzie w upale czekali czesto ponad godzinę na nabranie wody bo jakiś debil się mył od stóp do głowy, może dałoby się tak skonstruować krany żeby mycie się było niewygodne?
- brak segregacji smieci - nie było osobnych kontenerów na puszki
- strefa gastro wewnątrz
Ja to musiałem mieć pecha w takim razie, bo kiedy nie szedłem po puszkowego czteropaka to kolejka w piz.. a i tak co chwila ktoś się wbijał na bezczela. W środę jeszcze było ok, ale potem to już dramat. Dobrze ze na strefie poza tez sprzedawali p--o, szkoda ze w szkle (Budweisery).
@Niuskul: Policja zawsze jest na festiwalu i jest jej znacznie więcej, niż Ci się wydaje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ta lubuska miała wiele lat doświadczenia w działaniach na polu i dlatego jej nie zauważałeś. Zachpom musi się nauczyć tego.
-więcej ujęć z wodą pitną, albo chociaż punktów gdzie można ją kupić, w piątek na prawdę był z tym problem (stanie w kolejce do lidla, żeby tylko kupić wodę jest uciążliwe)
-zapewnić jakieś mocniejsze pompy, bo w godzinach szczytu na myjkach woda ledwo leciała albo w ogóle
-tak jak inni pisali - CIEŃ
- ściągnąć krysznę ;-)
- lepszej jakości płatne toi toie, nie ukrywam że za 20zł oczekuje czegoś lepszego niż osraną deskę
- ogarnąć ściernisko - za dużo kurzu
- więcej polskich zespołów na dużej scenie
- pisuary przy toikach to
@Orbes Blenders trochę mało :/ i akurat jak byli to bałam się wyjść poza obóz bo ciągle straszyło burzą :(
Może miałam farta z tymi puszkami, ale też dużo nie piłam xD
@josedra52: W zasadzie wszystko już napisano, kryszny faktycznie brakowało z ich