Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania:
Pogadaj z nim, zaproponuj żeby skorzystał z pomocy specjalistów. Siostrze bezpośrednio nic nie mów bo lepiej się nie wbijać z buciorami dopóki nie masz pewności że jest problem i ze możesz jakoś pomóc.
Uzależnienia to bardzo podstępny wróg i długo rodzina może funkcjonować poprawnie.
  • Odpowiedz
@Th3gBoy ja bym tam walił prosto z mostu, p--------o że typ się siostrą martwi jest dla przedszkolaków, laska jest żoną i wie co wzięła () Może jej to nie przeszkadza, może sama wali po kryjomu i tyle, moim zdaniem pisanie takich bredni na wykopie zamiast rozmowa z typem, świadczy o niedorozwiniętym podejściu brata tej siostry, i juz mi szkoda szwagra [
  • Odpowiedz
@v1lk Mam szwagierkę 13 letnią więc nie mów mi co to życie xD Ale rację Ci już przyznałem, lepiej cokolwiek zrobić niż pisać coś na wykopie
  • Odpowiedz
@v1lk: no i się nie dziwię że się boi, bo j----e menele będą z całych sił wypierać swoje uzależnienie, i niczym dziwnym nie jest obrażenie się/urwanie kontaktów po tym jak ktoś takiemu zwróci uwagę, bo trzeba chronić swoje uzależnienie
  • Odpowiedz