Aktywne Wpisy
lossless 0
Mirki mam taki mały problem ale bardziej natury czysto ludzkiej. Otóż dostałem kilka dni temu nowy PR do swojego projektu open source, ale raczej będę zmuszony go odrzucić no bo tak:
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
heksengerg +16
Opisy lepsze niż z policyjnych kartotek.
#ai
#ai
Mirki zastanawiam się czy sie powinienem w--------ć...
Świeżo upieczony Szwagier do mnie przyjechał na dwa dni, m.in. do pracy do biura bo na codzień pracuje zdalnie w innym mieście ale raz na miesiąc się musi pokazać. No i widziałem że po pracy sobie piwkował, w ogóle to często go widziałem na piwkowaniu ale nigdy mnie to specjalnie nie obchodziło bo też czasami lubię po pracy. Zdziwiłem się dopiero jak już pojechał. Przy sortowaniu śmieci. Wychodzi ze przez dwa dni sam skonsumował po pracy 8 piw. Mocnych piw, prawie 8%. To blisko flaszka na głowę samemu dwa dni pod rząd.
Nic do niego nie mam, jest bardzo w porządku i nie widzialem u niego żadnych sygnałów staczania się, ale wiem że przynajmniej jedno z jego rodziców jest alkoholikiem i sam mam w domu ten problem więc jestem wyczulony.
Czy wg was powinienem porozmawiać z nim/ z siostrą? Ogólnie to mamy bardzo dobrą i bliską relacje ale nie wiem do końca jak to odbiorą.
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f186decdd8d55ea64254d9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Pogadaj z nim, zaproponuj żeby skorzystał z pomocy specjalistów. Siostrze bezpośrednio nic nie mów bo lepiej się nie wbijać z buciorami dopóki nie masz pewności że jest problem i ze możesz jakoś pomóc.
Uzależnienia to bardzo podstępny wróg i długo rodzina może funkcjonować poprawnie.
13, huh, wiele przed tobą ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora