Aktywne Wpisy

Po tej aferze #kpo coraz bardziej zaczynam nienawidzieć bogatych ludzi. Wszystko jest ustawione od początku na dzielenie ludzi na klasy; zwycięzców i roboli - zaczyna się od szkoły. Dzieci ładniejsze i bogatsze są bardziej lubiane przez nauczycielki. Te z prywatnych szkół jak demokratyczna, walfdorska itp. uczą się tego co je "jara" od początku. Przez co siłą rzeczy mają wiele lat doświadczenia w jednej dziedznie. Kiedy te z biedoty uczą się
BrakWolnegoLoginu +193
Zawsze jak gadam z kuzynem z #usa to się dziwie jakie tam nie nieludzkie prawo pracy i opieka zdrowotna. Serio nie umiem sobie czegoś takiego wyobrazić w europejskich warunkach, ostatnio mi mówił, że jego żona nieźle trafiła z nową pracą bo ma 3 tygodnie płatnego urlopu w ciągu roku XD Dla mnie polskie 26 dni to jest mało xD #praca #zdrowie

Dzisiaj trafił się luźny dzień z którym nie wiedziałam co zrobić, więc z garażowych gratów powstał drapak dla kitku.
Większość to odpadki po cięciu parapetów, dwie półki zrobiłam z takiego kociego hamaka (którego kitku nie szanował i leżał złożony), obicie półek z mini dywaników z ikei. Do tego jakaś nieużywana drewniana półka na podstawę, kawałki sklejki, drewniane wieszaki ukradzione kiedyś teściom.
Na ten drapak składa się też stary drapak, który zrobiłam do starego mieszkania, a który teraz już nie był używany.
W komentarzu bonusowy twór, który też dzisiaj skończyłam (。◕‿‿◕。)
#meblestracha #diy #meble #zrobtosam #majsterkowanie #smiesznykotek #koty
źródło: comment_1659894506njuS8Us2BJqkcHHqrnUtIz.jpg
Pobierzźródło: comment_1659894550runbQw4V4P6TGeQNPIp4zv.jpg
Pobierzźródło: comment_1659894645vNSdGJfzqROSTydWkNTBVj.jpg
PobierzSkłada się ze starej kierownicy, siodełka i kawałka drewna, który został po wycięciu blatu pod umywalkę
źródło: comment_1659894747W92cwnKYq31iTeEPqJmoT1.jpg
Pobierz@strach_na_wroble: Ja swoja rozowa ostatnio uczylem jak wymienic wkretaka na wiertlo w recznej Makicie i z powrotem - bez szansy na sukces w tym stuleciu, a z ciekawosci zapytam - jak Twoj niebieski sobie radzi ze sprzetem?