Wpis z mikrobloga

1.Mam pytanie jaki monitor kupić pod ps5? Musi być z głośnikami żeby przechwycić dźwięk to pewnie raz a dwa 144hz zrobi robotę?
27 cali i 1440p będzie odczuwalna różnica do tego co mam teraz czyli 23,8 cala 60hz 1080p
2. Ps5 z napędem to dużo bardziej racjonalny wybór? Ja mam światłowód, więc żaden problem ściągnąć grę, ale na płycie może taniej kupię daną grę?
#monitory #pytanie #ps5
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xStoneR: 144 nie zrobi roboty bo PS5 ma max 120 i to rzadko kiedy. Nie warto iść w widescreen bo po cholerę, ale 4k zdecydowanie chociaż w takim małym gówienku bym się mógł zastanawiać. I głośniczki? To może już lepiej mały tv ogarnąć

Kwestia napęd a bez to tylko i wyłącznie koszty, płytki dowiesz często taniej z drugiej ręki i odsprzedaż lub promocje jakiś czas po premierze. Na premierę jak
  • Odpowiedz
@xStoneR: do pada możesz podłączyć po jacku słuchawki jak coś. A co do napędu, Sony trochę szaleje z cenami gier, ja sam mam z napędem. Dużo kupiłem z ich sklepu, ale kilka w fajnej cenie wyrwałem właśnie na plytkach. Mysle ze warto wziąć napęd szczególnie jeśli nie zamierzasz skorzystać z abonamentu - Sony daje jakoś 400 gier w ps plus extra, polecam obadac temat
  • Odpowiedz