trochę nietrafione bo to właśnie stara gwardia Disneya. Gdzie jeszcze nie było tęczowego przekazu a zwykła rozrywka.
@EtaCarinae: Guzik prawda. Disney od zawsze promował swoimi filmami wolność i równość, a przynajmniej od 1943, bo wtedy zrobił film krytykujący dyktaturę Trzeciej Rzeszy. Znając wykopków gdyby strona istniała w 1943 pewnie też znalazłaby się grupa osób krytykujących za to Disneya. Kto wie? Może pojawiliby się jacyś symetryści? "Nie no, ja nie popieram
@Pshemeck Zwłaszcza ostatnio Egipt wykazał się heroizmem banując Doctor Strange 2 za jedną scenę w której dziewczyna mówi o dwóch kobietach "moje mamy"
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
#malarstwo #egipt #lgbt
źródło: comment_16597803952QoynJose1yQkY21h8SKtP.jpg
Pobierz@lordgrievous dedukuje że dała swoją i dba o prywatność
@EtaCarinae: Guzik prawda. Disney od zawsze promował swoimi filmami wolność i równość, a przynajmniej od 1943, bo wtedy zrobił film krytykujący dyktaturę Trzeciej Rzeszy. Znając wykopków gdyby strona istniała w 1943 pewnie też znalazłaby się grupa osób krytykujących za to Disneya. Kto wie? Może pojawiliby się jacyś symetryści? "Nie no, ja nie popieram
źródło: comment_1659798210xiz8iu3YibcKZrwCLglFEQ.jpg
Pobierz@krolowamonika: po za zachowaniem łechtaczki i warg sromowych i kilu innych rzeczy, ale fakt wszystko XD
@Pshemeck