Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 63
@t3m4: tak, na sprzęty to jest patola. Wyłączył utwór który zamówiłem w połowie "bo mało osób tańczy" - tańczyłem ja z lubą, młodzi i jeszcze jedna para. To trzeci jego taki numer. Podzieliłem się z młodym informacją, przychylił się do tego aby z didżejem porozmawiać. Usłyszeliśmy że to on prowadzi imprezę i on decyduje, wtedy oboje się odpaliliśmy XD
  • Odpowiedz
@Gandezz: tak, bójka na weselu to patologia na maksa.

Inną sprawą jest beka z tych wszystkich wiejskich gwiazdorów z zespołów weselnych, albo jeszcze lepiej, didżejów którzy są od grania jak dupa od srania.

PS. jeśli zamówiłeś jakieś diskopolo to powinien wytoczyć proces cywilny i cię wykończyć.
  • Odpowiedz
  • 6
@bnz44:
1. Czegokolwiek bym nie zamówił to jego praca, ma to puścić bo za to ma płacone, dla Ciebie disco polo to zbrodnia, inni się przy tym bawią.
2. Nie było bójki tylko staropolski #!$%@? ( ͡º ͜ʖ͡º)
3. Zamówiłem znany kawałek pop, więc nie disco polo
  • Odpowiedz
  • 5
@powaznyczlowiek: nie zrobił co do niego należy i zaczął pyskować, pan młody poparł i pomógł.
Jak chcesz to napisz jutro ok. 15, zobaczysz co Ci odpiszę.

PS. Pan młody i pani młoda powiedzieli mi niedawno że #!$%@? może do pyska dostać a nie resztę kasy za to co odwala ;)
I prawidłowo
  • Odpowiedz
@Gandezz: teraz mlodzi do końca życia będą wspominać jak się fajnie bawili na weselu a potem pan młody z gościem #!$%@? didżejowi ( ͡° ͜ʖ ͡°) trochę patola jednak
  • Odpowiedz
@powaznyczlowiek potwierdzam słowa opa, byłem na tym weselu. Ja z kolei #!$%@?łem bułę kucharce bo mi schabowy nie posmakował a to jej robota. Panna młoda pomogła, naplula jej na ryj i powiedziała że #!$%@? może do pyska dostać a nie kasę. Potem bawiliśmy się do rana.
  • Odpowiedz
#!$%@?łem didżejowi, nawet pan młody pomógł, uważam wesele za udane

Nie było bójki tylko staropolski #!$%@?

Pan młody i pani młoda powiedzieli mi niedawno że #!$%@? może do pyska dostać a nie resztę kasy za to co odwala

@Gandezz Ale patologia. Jesteście degeneratami i powinniście być odizolowani od społeczeństwa.

Jeszcze widzę po wpisach, że się udzielasz na tagach o broni. Mam nadzieję, że nie masz pozwolenia i nie będziesz miał, bo
  • Odpowiedz
  • 7
@t3m4: tak, na sprzęty to jest patola. Wyłączył utwór który zamówiłem w połowie "bo mało osób tańczy" - tańczyłem ja z lubą, młodzi i jeszcze jedna para. To trzeci jego taki numer. Podzieliłem się z młodym informacją, przychylił się do tego aby z didżejem porozmawiać. Usłyszeliśmy że to on prowadzi imprezę i on decyduje, wtedy oboje się odpaliliśmy XD

@Gandezz: nie wstyd ci? Jak zwierzę jakieś.
  • Odpowiedz