Aktywne Wpisy

Gmeras +1251
Mirki i Mirabelki bardzo was proszę trzymajcie kciuki za moją różowa by wyszła bez szwanku leży od piątku na Intensywnej terapii (╯︵╰,) #chcesiewyzalic

SzubiDubiDu +338
Ogólnie komunistów strzelać prądem ale przyznaję, że przynajmniej mieli mądrych ludzi od urbanistyki i szeropojętego planowania.
Celowo budowali zakłady pracy na zadupiach aby ludzie z okolicznych zadupi mieli pracę. Tworzyli nierentowne połączenia komunikacyjne aby dowozić robotników i uczniów. PGRy, cementownie, zakłady tekstylne.
Jak budowali nowe osiedla to od razu kompleksowo przedszkole i szkoła obok, przystanek PKS, przychodnia, sklepy na granicy osiedla. Jak już robili drogę w mieście to szeroką, z zapasem. Ciul z tym,
Celowo budowali zakłady pracy na zadupiach aby ludzie z okolicznych zadupi mieli pracę. Tworzyli nierentowne połączenia komunikacyjne aby dowozić robotników i uczniów. PGRy, cementownie, zakłady tekstylne.
Jak budowali nowe osiedla to od razu kompleksowo przedszkole i szkoła obok, przystanek PKS, przychodnia, sklepy na granicy osiedla. Jak już robili drogę w mieście to szeroką, z zapasem. Ciul z tym,

źródło: 527a1e68c9495_o_original
Pobierz
PS. Tak, ta ława jest niżej w wyniku wymiany zdań z didżejem XD
#wesele #slub #polskiedomy
źródło: comment_1659740806A3SBJOiNriW7DSpevNhYXT.jpg
Pobierz@Gandezz: tzn tak ręcznie? Co za patola (・へ・)
Inną sprawą jest beka z tych wszystkich wiejskich gwiazdorów z zespołów weselnych, albo jeszcze lepiej, didżejów którzy są od grania jak d--a od srania.
PS. jeśli zamówiłeś jakieś diskopolo to powinien wytoczyć proces cywilny i cię wykończyć.
1. Czegokolwiek bym nie zamówił to jego praca, ma to puścić bo za to ma płacone, dla Ciebie disco polo to zbrodnia, inni się przy tym bawią.
2. Nie było bójki tylko staropolski w------l ( ͡º ͜ʖ͡º)
3. Zamówiłem znany kawałek pop, więc nie disco polo
Jak chcesz to napisz jutro ok. 15, zobaczysz co Ci odpiszę.
PS. Pan młody i pani młoda powiedzieli mi niedawno że c---a może do pyska dostać a nie resztę kasy za to co odwala ;)
I prawidłowo
@Gandezz: co to jest staropolski w------l? Sprzedałeś mu liścia i kazałeś przeprosić czy kilka cepów i limo pod okiem czy jak?
@Racjonalnie-do-przodu: cep i elo, limo ma murowane
@Gandezz Ale patologia. Jesteście degeneratami i powinniście być odizolowani od społeczeństwa.
Jeszcze widzę po wpisach, że się udzielasz na tagach o broni. Mam nadzieję, że nie masz pozwolenia i nie będziesz miał, bo
@Gandezz: nie wstyd ci? Jak zwierzę jakieś.