Wpis z mikrobloga

Nie będą tego zamazywać, tak poprostu rozpoznasz poprzednie pokolenie. Tak właśnie było w USA gdzie hipisi w latach 90 mieli 40/50 lat i pomazane ręce, plecy i klatkę. Każdy wiedział kim są i ile mniej więcej mają lat.
  • Odpowiedz
  • 0
@rudy_defekacjusz jeśli ktoś je przyjmie? XD czemu nie
Ale raz, wątpię żeby przyjął
Dwa, nie musisz oddawać swojego dziecka do przedszkola gdzie pracuje taka osoba ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KotProfesor: usuwane tatuażu jest droższe niż jego zrobienie w wielu przypadkach. Ja znam jedna dziewczynę która sobie usuwała tatuaż zrobiony gdy miała 19 lat gdy się rozwiodła ze swoim mężem i mówiła, że ból jest gorszy niż gdy robiła sobie tatuaż. Więc raczej to nie będzie masowe szczególnie jak ktoś ma jakiś większy tatuaż.
Co do samej idei to jest mi to obojętne ale nigdy nie pojmę jak można oszczędzać
  • Odpowiedz
  • 0
@FrasierCrane ludzie tatuują się od nawet więcej niż tysiąc lat jeśli brać pod uwagę różne plemienia z różnych części świata xd to u nich też moda, tylko inaczej rozpatrywana. I za następne tysiące lat może być tak, że jelenie, chińskie znaczki i tribale wrócą. Mam tylko, że za tysiąc lat każdy będzie miał w dupie jak ktoś wygląda i co robi ze swoim ciałem.
  • Odpowiedz