Aktywne Wpisy

Kupiłem klimatyzator, chciałem go postawić w pokoju bez tej rury za okno. Okazało się, że z tyłu wylatuje bardzo gorące powietrze. Mam ochotę go zwrócić. Czy istnieją klimatyzatory, które się tak nie grzeją? Przecież to absurd, że z przodu leci zimne a z tyłu gorące
#klimatyzacja #elektronika #pytaniedoeksperta #agd #upal #przemyslenia
#klimatyzacja #elektronika #pytaniedoeksperta #agd #upal #przemyslenia

wjtk123 +251
Po co komu robotyzacja, skoro polskie januszexy i zagraniczne montownie mogą wykorzystać ukraińską agencję pracy do sprowadzenia biorobotów z Bangladeszu, Kolumbii, Somalii i Pakistanu. No i kto by inwestował w takie rzeczy, skoro zyski można szybko zainwestować w betonowe złoto.
Polska jest obecnie wyłącznie kolonią. Już nawet Polacy przestają być w niej potrzebni. Podziękujcie za to KO, PiSowi i Lewicy.
I pamiętajcie, polska gospodarka i państwo zawalą się, jeżeli fabryka azbestowych garnków
Polska jest obecnie wyłącznie kolonią. Już nawet Polacy przestają być w niej potrzebni. Podziękujcie za to KO, PiSowi i Lewicy.
I pamiętajcie, polska gospodarka i państwo zawalą się, jeżeli fabryka azbestowych garnków
źródło: PR
Pobierz

#tatuaze #heheszki
źródło: comment_1659684878OFOJqroQMPkqN4ZL2FtcE3.jpg
Pobierz@KotProfesor: Mam tatuaż od 18 lat, i teraz robię oszczędności ale na drugi dużo większy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1659709213UT2wKkS7vP6sn7FfhkgfOL.jpg
PobierzAle raz, wątpię żeby przyjął
Dwa, nie musisz oddawać swojego dziecka do przedszkola gdzie pracuje taka osoba ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ja mam dwa spore ponad 10 lat i jedna z lepszych decyzji w moim życiu.
Co do samej idei to jest mi to obojętne ale nigdy nie pojmę jak można oszczędzać
musisz mieć smutne życie opie