Aktywne Wpisy
lord-nihilus +179
pogop +193
Wtem! Na grupie, gdzie artyści sprzedają swoje obrazy XD
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
Chyba czas spróbować z spd. Całe życie na płaskich jeździłam. Od niedawna mam szoskę i chcę spróbować z pedałami spd. Chcę by były to pedały mtb, by jakoś chodzić w nich. Przy okazji, może będę je też testować na rowerze mtb.
Na pewno w grę wchodzą pedały pod kompletnie początkującego, czyli łatwe do wypięcia, gdzieś mi kiedyś mignęło, że są takie pedały co na cztery strony można wypiąć, z luzowanym dokręceniem. Do tego buty - z rozmiarówką i przymierzaniem w sklepie może być ciężko, bo rozmiar 36, więc jakie buty zamówię takie bezpiecznie online i jak sprawdzić by pasowały pod pedały?
Rozumiem, że bloki są dodawane do pedałów? Czy sama sobie tam wszystko dokręcę imbusami czy może to nieco skomplikowane i lepiej by mi to zrobili w serwisie?
Sorki za pewnie głupawe pytania, ale kompletnie się nie znam na tym i nie interesowałam wcześniej, a po przejrzeniu poradnikowych stron mam jeszcze większy mętlik w głowie (tyle wiem, że spd mtb i takie właśnie łatwe do wypinania).