Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +14
Dobrze, że nikt nie widzi moich notatek o użytkownikach.
Teuvo +20
dobranoc
źródło: 6ff61ebdc3a7777f59a52cd8b3c47f84
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 6ff61ebdc3a7777f59a52cd8b3c47f84
PobierzWykop.pl
https://myanimelist.net/anime/33487/Masamune-kun_no_Revenge
Masamune-kun's Revenge
Główny bohater w dzieciństwie był małym, introwertycznym tłuscioszkiem. Zakochał się w niejakiej Aki, ale ta kazała mu spadać na drzewo i nadała mu upokarzający pseudonim "świńska nóżka". Załamał się biedny, ale było to też dla niego motywacją, dzięki czemu przeszedł metamorfozę. Po kilku latach został wysportowanym czadem dynamiczniakiem, do którego ślinią się wszystkie dziewczęta w szkole. Zupełnym przypadkiem tak się złożyło, że trafił do tej samej szkoły co rzeczona Aki, która go po latach nie rozpoznała. Postanowił wprowadzić w życie swój okrutny plan. Rozkochać ją w sobie, a potem upokorzyć. Czyżby moglibyśmy liczyć na powiew świeżości w gatunku, anty-romans wywracający zasady do góry nogami?
Niestety, jedyne co dostaje widz, to c---a do buzi i musi się tym zadowolić. Nie ma żadnej zemsty, jest tylko p---------e o zemście. Masamune-kun to maszynowo klepany szkolny rom-com lotów niższych niż ukraiński helikopter nad polem kukurydzy, nie posiadający ani krzty inwencji czy dewiacji od szablonu. Aż ciśnie się na usta porównanie ze spasioną p0lką uwielbiająca Netflixa i podróże, która jest inna niż wszystkie. Na zakończenie anime mnie po prostu w------o. Żadnej konkluzji, żadnego zamknięcia wątku, żadnego cliffhangera. Nasi bohaterowie idą sobie na karaoke i tam radośnie śpiewają, bez żadnego związku z wydarzeniami z poprzednich 11 epizodów. Jest to piękne podsumowanie całej serii, która gubi się sama w sobie i nawet nie wie o czym jest, każda postać to schizofrenik o wewnętrznie sprzecznych dążeniach i poglądach. Nawet MC nie do końca rozumie po co w ogóle mu ta zemsta. Szkoda klawiatury i czasu by tu o wszystkim pisać, bo wyszedłby potężny elaborat. Precz mi z tym gównem.
źródło: comment_1659546605SzHBlEp66ynwbtKG1dpjBc.jpg
Pobierz@kinasato: Poeta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kinasato:
To był j----y clickbait w formie anime.
Teraz anime o podobnej tematyce mogłoby być na fali. Incel VS Julka the anime.
@kinasato:
ty chcesz mnie zabić? XD