Wpis z mikrobloga

@bkce: tak, to jakas wojenka w rodzinie, 90% tych argumentow to ze napierala jest glupi, bo jest glupi, ta grupka fejsbukowa to tez jacys lepsi odklejency sa, napierala ogolnie ma uprzedzenia katolickie, bo widac to po tym ze wspolprauje z racjonalista.pl ogolnie jesli jakis historyk patrzy na dany okres historyczny tylko poprzez rzady danego krola, to mozna go do kosza w---------c, na przyklad wojny ze szwecja i tak by wybuchly
  • Odpowiedz
@bkce: że komuś by się chciało tyle pisać wystarczy napisać że to ten typ co sam o sobie robi stronę na wikipedii to już wiadomo że mamy do czynienia z niedowartościowanym frustratem. Zaraz mu atencji będzie brakować to pójdzie się przebrać i zrobi patostrima
  • Odpowiedz
@IsidorY: Ładnie zaorane. Nie wnikam w samo sedno sporu bo po prostu nie mam wiedzy i aż tak mnie to nie interesuje, ale ciekawe podsumowanie warsztatu i podejścia Napierały. Napierała jest ciekawy ale najczęściej to po prostu barwny publicysta a nie naukowiec.

W Q&A kilka razy padło pytanie o to a jedyne odpowiedzi to: "ultra katolickie studencioki", "nie mam ochoty dyskutować z idiotami" XD
  • Odpowiedz