Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
ja #!$%@? jak mi jest głupio, robię 20k miesięcznie mając mniej niż 30 lat, a nie potrafię zaliczyć egzaminu na prawo jazdy kategorii B. Rozumiem jakbym #!$%@?ł nie przez siebie ale zapominam o takich podstawach jak kierunkowskaz przy zawracaniu. W sumie to miałbym to w #!$%@? ale każdy (w tym moja dziewczyna) widzi we mnie giga koksa który ogarnia wszystko i stąd ta presja z którą nie mogę sobie poradzić, co mam wszystkich przyjaciół/dziewczynę okłamywać kiedy idę na egzamin żeby zdać sobie na spokojnie?

#samochody #motoryzacja #prawojazdy

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62e82ed0d0bd886629be7ff9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 34
@AnonimoweMirkoWyznania: typie jeździsz bez prawka 20k miesięcznie? No to:

Jeśli mimo braku posiadania uprawnień, kierowca zdecyduje się na prowadzenie pojazdu, to podlega karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Możliwe jest również orzeczenie przez sąd zakazu prowadzenia pojazdów mechanicznych przez okres do 15 lat.

a i jak by był wypadek to nie ważne kto zawinił, zawsze jest na ciebie
@AnonimoweMirkoWyznania: życzę powodzenia, ale jest też taka możliwość, że prowadzenie auta nie jest dla Ciebie. To nic złego przecież. Jak masz pieniądze to stać Cię na taksy i inne środki transportu. W Polsce posiadanie prawka to mus na wsi. W większych miastach już nie koniecznie, bo i tak poruszanie się autem jest utrudnione.
musiałeś podkreślić zarobki jakoby to miało coś wspólnego z robieniem prawka XD dzban is dzban

@Mokin12: niektórzy budują poczucie wartości na materialnych rzeczach.. można i tak ale dla mnie to jest sztuczne, bo to powinno wynikać z tego jaką się jest osobą, niezależnie czy jest się biednym czy bogatym.

zresztą op sam pisze o związku, że udaje nie wiadomo kogo i gra. Bo nawet nie potrafi czegoś takiego jak wzajemne wsparcie,