Aktywne Wpisy
KingaM +75
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
fenixs +884
ja #!$%@? jak mi jest głupio, robię 20k miesięcznie mając mniej niż 30 lat, a nie potrafię zaliczyć egzaminu na prawo jazdy kategorii B. Rozumiem jakbym #!$%@?ł nie przez siebie ale zapominam o takich podstawach jak kierunkowskaz przy zawracaniu. W sumie to miałbym to w #!$%@? ale każdy (w tym moja dziewczyna) widzi we mnie giga koksa który ogarnia wszystko i stąd ta presja z którą nie mogę sobie poradzić, co mam wszystkich przyjaciół/dziewczynę okłamywać kiedy idę na egzamin żeby zdać sobie na spokojnie?
#samochody #motoryzacja #prawojazdy
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62e82ed0d0bd886629be7ff9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
i mimo, że w teorii umie jeździć to nie zdaje prawka
a i jak by był wypadek to nie ważne kto zawinił, zawsze jest na ciebie
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak masz hajs to wykup z 50 godzin i naucz się trochę jeździć. Przestaniesz się stresować i zdasz.
@AnonimoweMirkoWyznania: Jaki jest związek bo nie dostrzegam?
https://motofakty.pl/psycholog-ludzie-mniej-inteligentni-szybciej-robia-prawo-jazdy/ar/c4-16238599
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora
nawet zakladajac, ze zarobki to prawda, to wyczuwam jakiegos klepacza kodu co sie wykul i mysli, ze nagle zostal krolem zycia i kazdej dziedziny xD
@Mokin12: niektórzy budują poczucie wartości na materialnych rzeczach.. można i tak ale dla mnie to jest sztuczne, bo to powinno wynikać z tego jaką się jest osobą, niezależnie czy jest się biednym czy bogatym.
zresztą op sam pisze o związku, że udaje nie wiadomo kogo i gra. Bo nawet nie potrafi czegoś takiego jak wzajemne wsparcie,
@hamuj_sie_hamuj_sie: kremówki wadowickie