Wpis z mikrobloga

Po tym jak skorzystałem w ing z wakacji kredytowych, nagle mam o 1100 zł kapitału więcej do spłaty. Dodatkowo po pierwszych wakacjach wszystkie późniejsze raty składają się tylko z części odsetkowej. Czy ktoś z was też tak ma? #ing #kredythipoteczny #wakacjekredytowe
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@vader05: rozmawiałem z chatem i interesuje cię tylko najbliższą rata, jeżeli jest ona anulowana zgodnie z wnioskiem to kolejne się dopasują po czasie
  • Odpowiedz
Dodatkowo po pierwszych wakacjach wszystkie późniejsze raty składają się tylko z części odsetkowej

@vader05: ty na pewno wziąłeś wakacje kredytowe przewidziane w tej ustawie co PIS niedawno ją przepchnął, a nie "zwykłe" wakacje kredytowe (które często banki zapisywały w umowach) w których nie spłacasz kapitału a tylko odsetki co miesiąc?
  • Odpowiedz
Pozostało do spłaty wzrosło.

@pietryna123: no to nie mówisz o kapitale, bo kapitał masz podany w "w tym kapitał". "pozostało do spłaty" to kapitał + naliczone już odsetki. jak ogarną te odsetki to wszystko wroci do normy
  • Odpowiedz
Pozostało do spłaty w ING to jest tylko kapitał.

@pietryna123: a pierdzielisz głupoty, aż się zalogowałem do apki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak wejdziesz w kredyt hipoteczny i przewiniesz niżej to masz jedni pod drugim:
Pozostało do
  • Odpowiedz
Harmonogram po zawieszeniu spłaty zawiera błędy. Niestety, w harmonogramie możemy wprowadzić zawieszenie tylko jednej raty. Po tym, jak zakończy się okres, na który zawiesiliśmy spłatę, pokażemy nowe dane w harmonogramie. Przepraszamy za tę sytuację.
  • Odpowiedz