Aktywne Wpisy
ArchDelux +818
Ciąg pieszo-rowerowy był zły i ogólnie wszystko było złe. xD Lepiej dać się wyprzedzać 40 tonom niż jechać nowiutką, pustą, asfaltową trasą, długą na kilkanaście kilometrów. To jest odwaga.
#rower #polskiedrogi #szosa
#rower #polskiedrogi #szosa
TwojHimars +217
Mentzen = Cuckiz 2.0
O możliwej koalicji z piss:
"Jeśli ktoś będzie chciał realizować program niskich podatków to nie mam nic przeciwko"
#konfederacja #mentzen #pis #polityka
O możliwej koalicji z piss:
"Jeśli ktoś będzie chciał realizować program niskich podatków to nie mam nic przeciwko"
#konfederacja #mentzen #pis #polityka
#serbia
@szklarskaporeba:
@wzdryngiwacz: coś mi to przypomina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Skowyrny_Johnny: ale w jaki sposób łączysz to, że lepiej czułeś się w Serbii, ze stwierdzeniem, że w związku z tym Kosowo powinno należeć do Serbii? XD
To oczywiste, że bliżej Ci do Serbów,
@szklarskaporeba: Przecież tam każdy z każdym nawzajem się mordował. Teraz będzie wybielanie ludobójstw w Jugosławii, jak z Wołyniem? Tylko źli Serbowie mordowali, inaczej jesteś rosyjską onucą?
Imperium osmańskiego, a ludność serbska została zdominowana przez Albanczykow. Zresztą nawet w czasach Jugosławii w szkołach w Kosowie używano albańskiego i korzystano z albańskiej flagi.
Kosowo od niepamiętnych czasów nie ma żadnych związków z Serbią i udawanie, że jest inaczej, to jest jakaś alternatywna historia. I nie, to nie jest tak, że po 2008 roku Serbowie zostali wyrzuceni
Mów co chcesz, ja popieram Serbów.