Aktywne Wpisy

peanut_whu +494
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
Megalogin +6
Czy faceci powinni sikać na siedząco? A wy sikacie jak?
źródło: images (2)
Pobierz

![Miliardy z dywidend wypływają z Polski. Oto gdzie trafiają pieniądze [MAPA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/22814584b3bef39cce83bfd321ce7de5a810390cbd039664253832247e50f3c3,q80.jpg)

Temat rzeka, dawni rozkminione bo net na ocean to taki święty gral do zdobycia żeby mieć prognozy pogody i inne ważne informacje.
Ja lece na iridium za 75€ miesięcznie i w tym mam tylko esemesy i zwykłą tekstową prognoze
Starlink customers can now temporarily move their internet service without changing their service address. Starlink, the satellite internet provider from SpaceX, now lets customers move their internet service around the country for an additional $25 a month.
Starlink customers can now temporarily move their internet service without changing their service address. Starlink, the satellite internet provider from SpaceX, now lets customers move their internet service around the country for an additional $25 a month.