Aktywne Wpisy

Njal +16
Nigdy na stronach internetowych nie podaje swojego obecnie używanego numeru telefonu, unikam tego - dzisiaj pierwszy raz od wielu lat to zrobiłem i podałem mój numer na Booking.com podczas rezerwacji hotelowej w #lodz
Od jakich 3 godzin co średnio 20-30 minut zaczynam dostawać telefonu z dziwnych numerów komórkowych typu "spam" - odbierasz ale nikt nie odpowiada, każdy zna, wiadomka poziomka..
Podczas wpisywania tych numerów w internet by sprawdzić kto dzwoni wyświetlają się
Od jakich 3 godzin co średnio 20-30 minut zaczynam dostawać telefonu z dziwnych numerów komórkowych typu "spam" - odbierasz ale nikt nie odpowiada, każdy zna, wiadomka poziomka..
Podczas wpisywania tych numerów w internet by sprawdzić kto dzwoni wyświetlają się

Czy istnieje jakiś trening lub metoda pracy nad sobą, żeby można było uporządkować myśli i nauczyć się głęboko skupiać się na nich bez rozpraszania innymi? Mam od zawsze problem z rozpraszaniem, słabą koncentracją i gonitwą myśli w postaci kreowania kaskady pokrewnych wątków, które następują jeden po drugim, aż oryginalny wątek ucichnie, zostanie zapomniany lub straci znaczenie w morzu tych pozostałych.
#psychologia
#psychologia

#pytanie #pytaniedoeksperta #programowanie #pracbaza #bootcamp #internet #twitter #python
@teddybear69: ale stworzenie serwisu internetowego to nie tylko linijki kodu, baaa, to mniejsza część roboty XD
1. kup se pic rel
2. otwórz na stronie 11
3. przeczytaj rozdział do konca
4. zamknij ksiazke
5. wystaw ją na olx
6. ???
7. profit
tutaj kolejny protip. nie musisz dziękować, odpal mi 10% udziałów i po sprawie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
https://github.com/mastodon/mastodon
https://joinmastodon.org/
Tu masz bardzo fajnie działający klon twittera i tech stack na jakim stoi, open source z licencją która pozwala na praktycznie wszystko
@Stef444n: Dobrze, że Jobs nie wiedział, że nie wolno tworzyć globalnej firmy komputerowej nie potrafiąc programować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@teddybear69: przecież jest albicla.com xD
Szykuje się nam bezrobocie i zwolnienia, nawet
Komentarz usunięty przez autora Wpisu