Aktywne Wpisy
tiofen +267
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Jeżeli nic się nie zmieniło, to dzisiaj o 22:00 w programie Panorama Dnia na TVP Info, będzie emitowany materiał o #bitcoin i #dogecoin, do którego miałem okazję powiedzieć parę słów :)
Poszukuje osób, które będą w stanie dość szybko przygotować angielskie napisy dobrej jakości do tego materiału (+synchro), by w ciągu godziny-trzech móc wstawić materiał na zagraniczne serwisy (trzeba promować bitcoina i dogecoina :D )
Ze swojej strony chciałbym przeznaczyć 5000 DOGE dla osoby/osób, które przygotują napisy. Gorąco zachęcam by osoby, którym materiał się spodoba, dorzuciły się do tej kwoty :)
Można to zrobić, wysyłając swoje dogecoiny na adres: DTXeYJFq9vBcug84DrbAh4u4TFskQ1UZxk
Liczbę uzbieranych doge, można śledzić na stronie (ma lekkiego laga, więc nie odświeża natychmiast): http://dogechain.info/address/DTXeYJFq9vBcug84DrbAh4u4TFskQ1UZxk
Dla chcących oglądać:
- TVP INFO ONLINE (pirat)
- Tu powinien się potem znaleźć materiał, już po emisji
#seriale #napisy
#spamlista
Jeżeli zostałeś tutaj zawołany, to oznacza, że albo o to poprosiłeś, albo zaplusowałeś ten wpis.
@emjot86, @EzioAuditoreDeFirenze, @blacktyg3r, @Mayster90, @goompas, @PingwinAstronom, @Rience93, @mahitaji_anarudi, @aroaro1993, @wodzu91, @qbiszon, @geronimo80, @krzeselko, @zajacisko, @simon999, @jumpel, @JakubSzwedo, @arczer, @micze, @marekp7, @Nadrill, @XpedobearX, @ukamnad, @PiTcA, @Sneakerro, @arkus98, @codesign, @DOgi, @twojamama, @bezrobotnyksiadz, @delKrul, @d1cykacz, @ratunkowa-plyta-chodnikowa, @orangeduke, @Nielubiedrzew, @pozmu, @ElCazador, @kubakabana, @karololo, @Lerhond, @Jam1911, @Codringher, @balb, @Pirum2, @revolta, @majkelmajk, @Maxxxiuuu, @StayOut, @draqul, @PuDZ
@blutusz: @team1212 tutaj dał link: https://mega.co.nz/#!GEhhQbDY!aX7dDTQlQdVCDFcQzundtGy64NFFK7vhS0_u-N-3wAU
ponad 65K doge czeka :)
@Izanagi013: Ile ci to zajmie? Będziesz sam próbował wtopić? Daj znać, nie wiem czy czekać czy iść spać.
Sam tekst czy wstępne timing? NIgdy nie bawiłem się sub edit, więc to mnie tylko spowolni