Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dlaczego tacy ludzie wiekowo po 40 niezbyt dbają, żeby modniej wyglądać, wszystko im jedno itd? Biała wygnieciona podkoszulka, jakieś stare jeansy i tyle. Zdarzają sie tacy modnie poubierani, zadbani, z jakąś fryzurą, ale jednak to mniejszość. Jakie macie zdanie na ten temat? Myślicie, że to sie zmieni?
#pytanie #moda

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62e51cc61c3f6119e89f130c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
  • 80
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 117
@AnonimoweMirkoWyznania: może nie pognieciona, ale ogólnie taki styl zwykle koszulki i spodnie bez żadnego logo to najlepsze co może być. I jak dla mnie to jest o wiele bardziej stylowe niż #!$%@? logo jakiegoś Armaniego.. i właśnie taki styl przychodzi z wiekiem . Rzecz jasna nie zawsze
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Bo każdy normalny człowiek ma #!$%@? na takie lalusiowanie?
Mam rodzine, prace itd wiec co będę świrował? Na dodatek żeby posiadać fajne ubrania to trzeba iść do tych #!$%@? centrów handlowych których nienawidzę a i tak tam nic nie ma tylko same pstrokate szmaty xD
Jakim debilem trzeba by być żeby w wieku 40 lat stroić sie jak 17 latek xD
Jak widzę takiego człowieka to wiem ze jest żałosny,
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Niby mam 26 lat, ale sam ubieram się w ten sposób. Także myślę, że to nie jest kwestia wieku. Mi tam nie zależy żeby wyglądać modnie. Dla mnie najważniejsze żeby ubrania były czyste, bez dziur i dopasowane do pogody. Tak samo podchodzę do swoich włosów. Jak mnie irytują bo są za długie to po prostu #!$%@? łeb maszynką do włosów na zero i mam spokój. Niektórzy ludzie tak już mają, że
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: e tam nie po 40-tce... Mam 33 lvl i pasuje pod opis. Mogę ci odpowiedzieć. Nawet w takim wieku jestem już styrany robotą w tym naszym pięknym kraju.
Pracę mam fajną i ciekawą, nawet dobrze płatną, ale by nadgonić pokoleniowe #!$%@? finansowe w mojej rodzinie muszę pracować znacznie więcej niż chce, by wszystko nie jebło.

Tak jakby w tym wszystkim znalezienie czasu by kupić buty i spodnie raz na rok
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: o ile ludzie po 40 nie są w #!$%@? bogaci i nie mają na sprzątaczkę i opiekunkę dla ddziecka i inne usługi które oszczędzają im czas, to walczą o przeżycie wychowując dwójkę dzieci. Zajmując się domem, pieluchami, zakupami sprzątaniem, praniem, bawieniem z dziećmi wyprowadzaniem psa itp. itd. Sam nie wiem jak oni dają radę ale na pewno nie mają ochoty zajmować się modą Xd
  • Odpowiedz