Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +869
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +14
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Dlaczego tacy ludzie wiekowo po 40 niezbyt dbają, żeby modniej wyglądać, wszystko im jedno itd? Biała wygnieciona podkoszulka, jakieś stare jeansy i tyle. Zdarzają sie tacy modnie poubierani, zadbani, z jakąś fryzurą, ale jednak to mniejszość. Jakie macie zdanie na ten temat? Myślicie, że to sie zmieni?
#pytanie #moda
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62e51cc61c3f6119e89f130c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
HURR DURR NOSZĄ CO IM WYGODNE!! MAJA LEPSZE RZECZY DO ROBOTY!
Prawda jest taka, że OP ma rację, ale może nie chodzi tu o modne ubranie, ale po prostu schludne. Tak ciężko założyć wyprasowaną koszulę i w miarę nowe jeansy? Większość Polek i Polaków po 40-stce zaczyna wyglądać jakby już przegrała życie i nic im by się nie chciało - wraz z ubiorem, fryzurą czy nawet zainteresowaniami, "bo
Komentarz usunięty przez autora
Bo nie mają się już o co starać
Bo zawsze tacy byli
I najbardziej oczywiste - bo obracasz się wśród nizin
Podobnie z innymi ciuchami, po kupuje droższe i się tak nie zużywają, więc i dbam w ten sposób o środowisko.
---
Zaakceptował: karmelkowa
Od lat noszę tylko zestaw typu proste spodnie jeans/chino + koszula/t-shirt ale w odpowiednim rozmiarze i czyste (╯°□°)╯︵ ┻━┻.
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: Jest jakaś p--------a moda, na to by modnie wyglądać. Ja nigdy nie byłem modny i mam się podobać sobie, a resztę populacji ludzkiej mam na chuju.(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Śmiem twierdzić, że większość Polek i Polaków po czterdziestce wygląda jakby przegrali życie właśnie dlatego, że zdali sobie sprawę z tego, iż... rzeczywiście przegrali życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- ma wywalone
- jest leniwy
- bo nie chce być modny
- bo swoje przeżył
- jest biedny
Culture is not your friend.
Kiedyś to pewnie zrozumiesz sam.
Nawet najdrobniejszy powiew przejmowania się w twojej głowie tym co pomyślą inni, to skutek przesiąknięcia kulturą, i nie, nie oznacza wcale bycia rozgarniętym, lecz raczej bezwolnym naśladowcą schematów proponowanych i obowiązujących. Osobiście mam w dupie obydwie kategorie, mini iż stać mnie, to nie wydaję siana na takie p--------y, bo patrz wyżej.
---
Zaakceptował: karmelkowa