@Pacjent_420: co to, jakiś Voyager? Niezła przestrzeń, chociaż dla mnie chyba duże kombi + materac (taki normalny, nie dmuchany) to najlepsza opcja - no ale wiadomo, trzeba ze sobą wozić materac co jest nieco problematyczne xD ale za małolata jak gdzieś dalej jechałem to wrzucałem taki stary PRLowski do tyłu do Sierry kombi i to był luksus jeśli chodzi o spanie. Chociaż do igraszek to może trochę niskie w porównaniu
@Pacjent_420: zawoziłem parę lat temu Lancię Voyager do Austrii - niby nowsze, ale zdaje mi się że technologicznie to jest z grubsza to samo tylko po tysięcznym liftingu. No i w gnoju. Ależ to było wygodne i fajnie wykonane :D i nawet jechało nie najgorzej, super trasowozy, "zwykłym" też jechałem ale daawno temu i swoje już widział, przy czym też raczej dobrze wspominam. Takie 3.8 AWD to w ogóle. Niech
@Odczuwam_Dysonans: 10 lat w moich rękach już kupę nerwów i pieniędzy zjadł ale powoli odstawić go na emeryturkę i zrobienie z niego projektu tak by wnuki jeszcze wozić mógł kiedyś ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pacjent_420: a no to jak do tego dochodzi wartość sentymentalna to pewnie. Coś takiego zdecydowanie warto ratować :D a hajs to niestety ale każde w którymś momencie musi wpierdzielić :P w takie ciekawe fury to nawet tak nie boli pakować.
@Odczuwam_Dysonans: Jest koleś co prowadzi na fb stronkę voyagery Lublin dzwoniłem żeby poszukał takiego samego z awd to chłop się śmiał że od 5 lat nigdzie w Europie nie widział takiego mimo że zawodowo ściąga ( ͡°͜ʖ͡°) a jak się jakiś pojawia na chwile to potrafi do 40 000 zł kosztować nawet gdy zwykle 3.3 albo diesel kosztują po 2/4 tys ( ͡°
źródło: comment_1659095651zzAvahiekoXsIO0WaAptLy.jpg
Pobierz@Pacjent_420: patrz pan i się ucz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://forum.karawaning.pl/gallery/album/656-autobusy/
źródło: comment_1659096544fHsqN5ACVUo3xseIMHUUM2.jpg
Pobierz@Pacjent_420: a gdzie o takim wymaganiu napisałeś w pierwszym poście?
@Pacjent_420: ale to chyba w twojej głowie, co nie? Bo we wpisie tego nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Choćby stow&go