Aktywne Wpisy

Iudex +78
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +142
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

Cześć, zdecydowałem się na podzielenie się z Wami moim przejazdem z mapy Belgrad. Nie jest to pierwszy filmik z tego projektu, uprzednio przemierzałem stolicę Solarisem, tym jednak razem postanowiłem postawić na Ikarusa Zemun, oczywiście w malowaniu miasta. Trasa równie ciekawa co ta wcześniejsza, więc mam nadzieję, że nie będziecie się nudzić. Czuć ten specyficzny, bałkański klimat, poza paroma bugami, np. pieszy, który jak bumerang porusza się po przejściu, nie mogąc zdecydować się w którą stronę, nie mogę narzekać. Polecam wszystkim, którzy szukają czegoś nowego, a zarazem bardzo starannie wykończonego. Zapraszam do oglądania i miłego dnia!
____________________________________________________________________________________________
Mapa: https://strefa-omsi.pl/Watek-OMSI-2-B...
Autobus: https://strefa-omsi.pl/Watek-OMSI-2-I...
Malowanie: Dołączone do modelu
_____________________________________________________________________________________________
#omsi2 #omsi #omsi4gb #omsipatch #omsi60fps #omsi2mod #omsi2mods #omsi2trip #oms2 #bus #autobus #symulatorautobusu #symulator #thebus #bussimulator