Aktywne Wpisy
Ivan_III +20
Jak tam, wykopki? Gotowi dalej ślinić się na myśl o najbardziej skorumpowanym reżimie Europy? Reżimie, który jest jedynym państwem świata uznającym dosłownych nazistów odpowiedzialnych za ludobójstwo, za bohaterów narodowych? Macie wy odrobinę godności? Przypominam w tym miejscu, że praktycznie każdy 'bohater narodowy' tego "państwa" to postać anty-polska; Chmielnicki, Bandera, Szuchewycz...
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazukrainy #bekazpodludzi
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazukrainy #bekazpodludzi

Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#ciekawostki #samochody #logikaniebieskichpaskow #antynatalizm
@mwmichal: Myślę, że cała sytuacja (pomimo całej jest powagi), przez swoją absurdalność, po prostu budzi uśmiech u ludzi, coś podobnego jak scena, gdzie Adaś Miauczyński w "Dniu Świra" odmawia zdjęcia walizki współpasażerce. Myślę, że mało kto pochwala takie zachowanie, natomiast @Variv dosyć trafnie pokazał źródło frustracji, która powoduje że takie głosy ("anonimowych"
Ale ustąp mi miejsca
Komentarz usunięty przez autora
Jak nie o ustępowanie miejsca to o trzymanie zbyt szeroko nóg przy siedzeniu
Ale to prawda... Kobiety mi tak nie robią, a mężczyźni non stop, rozszerzają je na maksa, utrudniając mi normalne siedzenie.
@n3ssunostaguardando No i. Jak byś miała jaja też byś trzymała szerzej nogi, szczególnie latem. Natura. Doszukiwanie się tu toksycznej męskości, opresji i innych bzdur to absurd i zwyczajny atak na biologię mężczyzn.
Po pierwsze nie każde stado dba po drugie w naturze nie ma nic dobrego.
ojoj, biedulka malutka, zdominowana przez grubego wąsacza.
takie #!$%@? jak twoje się leczy
iks de
@mwmichal: nie wiem z jakiego powodu mam dbać o jakąś kobietę w ciąży. Dziecko jest jej i jej gacha. Niech jej facet ją wozi autem aby nie musiała stać w gorącym autobusie.
@inflacja_biedaku: nie wiem z jakiego powodu doszedłeś do wniosku, że masz o nią dbać? jedynie jeśli ktoś Cię poprosi o ustąpienie miejsca i jest w widocznie gorszej kondycji fizycznej niż Ty to ze zwykłej empatii (pisanie o empatii na wykopie,
@klamkaodokna: lol, to przekonanie, że prywatne to lepsze. W Polsce nie ma ani jednego prywatnego szpitala o trzecim stopniu referencyjności, a takie właśnie szpitale są gwarancją najlepszej możliwej opieki nad matką i dzieckiem. Nawet rodząc w prywatnym
Nie żyjesz w próżni I jeśli ogółowi bardziej szkodzisz niż pomagasz to, jesteś nowotworem na tkance społecznej.
@mwmichal: co o czym ty piszesz. Przecież to właśnie kobieta w ciąży pierwsza wyleci z mordą, że jej nie ustąpiłeś miejsca. A gdzie empatia z jej strony? A może chłop wraca z nocki gdzie #!$%@?ł fizycznie i ledwo kontaktuje a tu babka z brzuchem (ciąża to nie choroba) co dopiero wstała i sobie jeździ bez celu po mieście.