Wpis z mikrobloga

@mienskoduszone: w sensie ja nie jestem przeciwko im, ani Wam-przygrywom. Tak po prostu wyszedłem spontanicznie z inicjatywą

Chwała im za zwrócenie uwagi na przegrywizm, choć obawiam się, czy nie obróci to sie przeciwko nam

Myślałem bardziej o "docer", ale zobaczymy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gimnazjumqqq: a swoją drogą to pierwszy raz słyszę że jakiś przegryw nie lubi gdy nazywa się go przegrywem, no ale tak to jest jak one biorą wiedzę z jakichś discordów gdzie siedzą jakieś lewicujące przegrywy na wyparciu
  • Odpowiedz
@gimnazjumqqq: a swoją drogą to pierwszy raz słyszę że jakiś przegryw nie lubi gdy nazywa się go przegrywem, no ale tak to jest jak one biorą wiedzę z jakichś discordów gdzie siedzą jakieś lewicujące przegrywy na wyparciu

@mienskoduszone: mi to wygląda na ewidentny troll. Przegryw to przegryw, a nie "osoba nie-normiko-normatywna"
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR_: mi to bardziej po myślach chodzi to, że ona tak napisała na swoim facebooku gdzie jej obserwujący to są 95% twitterowe julki które nie są zaznajomione ze środowiskiem przegrywów i jeszcze se pomyślą że ona to na serio napisała dlatego jestem zdziwiony że napisała taki post który dużą jej grupę odbiorczą może wprowadzić w błąd i błędne przeświadczenie
  • Odpowiedz