Wpis z mikrobloga

@kolorowe_jarmarki: A ty jesteś osobą na tyle nie inteligentną, ze nie potrafisz stweirdzić, że czasem ma racje. Tak jak w przypadku p---------a mlekozyniaka na lajwach i wiecznym uspierwiedliwianiu wszystkiego żartem. Przed mlekiem faktycznie p--------ł głupoty
  • Odpowiedz
@essos: No dobra ale tekst o Breslau i niemieckim panie to jest żart, to co puszczał XD niech Jaca lepiej Testovirona nie ogląda, bo mu będzie sprawę w Waszyngtonie zakładal za obrażanie Polski.
  • Odpowiedz
No dobra ale tekst o Breslau i niemieckim panie to jest żar

@Tfor: To sie kurła z takich rzeczy nie żartuje. Wiec tak czy siak dobrze ze go pojechał
  • Odpowiedz
@essos: Podaj proszę jakiś regulamin najlepiej światowy, z czego się żartuje, a z czego nie. I kiedy była nowelizacja dot. żartów z martwych płodów, bo cały czas je w Internecie widzę i od kiedy są legalne?
  • Odpowiedz
@Tfor: A moze by tka sobie pozartować z jakichś przeykrych spraw z twojej rodziny, albo ze śmierci twoich dziadkow, nie wiem. Nie widizalem jakeigos regulaminu ktory by tego zabraniał
  • Odpowiedz
@essos: Nie no akurat możesz sobie żartować. Ja np. lubię żartować, że muszę skoczyć na cmentarz, bo mam sprawę do matki do obgadania.

Dystans ziomek, dystans xD
  • Odpowiedz