Aktywne Wpisy

tesknilam_ +33
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +65
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Ogólnie dużo niedopracowanych mechanik i funkcji ale jednak fabuła i misje są całkiem ciekawe i przyjemnie się je wykonuje, nawet poboczne misje są w większości interesujące oraz oryginalne. Te wszystkie wszczepy, ulepszenia i umiejętności na początku przytłaczają ale z czasem traktuje się to jako fajne dodatki. Spoko że podwójny skok nie jest umiejętnością a wszczepem który trzeba zakupić a ten można wykorzystać w kilku misjach.
Zakończenie choć ciekawe to słabo zrobione i czuć niedosyt, ogólnie z-------m tyle różnych postaci a nie miało to żadnego wpływu na grę, pamiętam że nawet w takim Gothicu na początku było się śmieciem i NPC z ciebie drwili a pod koniec gry przepraszali i odzywali się z szacunkiem a tutaj możesz wybić wszystko i jesteś cały czas tak samo traktowany przez NPC no i ogólnie jakoś mało konwersacji jest z postaciami w tej grze.
Bugi są ale kompletnie nie utrudniają rozgrywki, dawniej bugi wywalały grę albo resetowały PC a tutaj co najwyżej samochód albo jakieś postacie się przycinają i teleportują.
Gdybym to kupił na PS4 albo Xbox One za pełną kwotę to bym się w-----ł mocno no ale jednak na PC kupiona gra w promocji za 100 złotych to całkiem spoko cena jak za grę którą spokojnie mogę ocenić na 8/10.
Jak ktoś nie grał to warto zagrać dla fabuły, misji i ogólnie klimatu bo ta gra ma w sobie to coś dzięki czemu jak wsiąkniesz w świat gry to masz ochotę w nim przebywać :X
Ogólnie 30 godzin gry a nie wykonałem wielu pobocznych misji i nawet nie mam całej mapy odkrytej no i pod koniec jechałem już do przodu czym prędzej więc spokojnie gra na 40 godzin.
#cyberpunk2077 #takaprawda #gry
źródło: comment_1658432029GL3nPG7E5SZkiWLrER1rTD.jpg
PobierzA sama gra (mowa i o fabule i grywalności itp) to faktycznie nie jest złe
Widziałem jak to wyglądało na PS4 i trzeba przyznać że za sprzedaż tej gry na starej generacji na której ledwo to działało słusznie gracze pojechali po cdp
Ta gra już dawno powinna mieć przynajmniej jedno dlc i jakiś tryb zleceń online
Ogólnie za sprzedaż nieskończonej gry mam nadzieję że gracze zmądrzeją i nie będą kupować gier na premierę
@Lesrley: przeszedłem gierkę dwa razy na PS4 i jedyne bugi i glitche jakie widziałem to były na filmikach na yt nagrane na słabych kompach ( ͡° ͜ʖ ͡°) dograj sobie pominięte poboczne questy, bo są równie dobre co główna fabuła
Tylko teraz właśnie robię wszystkie poboczne zanim ruszę fabułę, dawno w żadną grą nie grało mi się tak dobrze :x
@Lesrley: zrób inny build, jak grałeś wcześniej bronią palną to idź w ręczną i na odwrót, drugi run dużo lepszy jest, niż pierwszy jak już się wie co i jak, albo co można zrobić inaczej
Trudno się nie zgodzić z tym że to gówniany RPG jeżeli chodzi chociażby o wybory dialogowe i ich wpływ na grę, to już Mass Effect 2 był bardziej rozbudowany pod tym względem. Ogólnie szkoda bo oczekiwania były duże, był duży budżet i dużo czasu na produkcje gry a