Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@YourDoom: Tyłka nie urywa. Za tych 5 stów to byś sobie ogarnął javę i springa od Buchalki na udemy i jeszcze by w opór zostało.

Może być tylko jeśli potrzebujesz czuć wydane pieniądze i mieć lekkiego bata nad głową, 2/10.
  • Odpowiedz
@YourDoom

Od 1 sierpnia do 31 października 2022 uczysz się z nami podczas Bootcampu Zajavka. Jeśli zaliczysz bootcamp w tym czasie, to między 2.11 a 10.11 odbędzie się rozmowa weryfikacyjna z nami, która będzie przepustką do zwrotu całej kwoty (musisz zaliczyć na 3 w 5-stopniowej skali) lub zwrotu i propozycji wzięcia udział w kolejnym etapie (rozmowa weryfikacyjna zaliczone na co najmniej 4).

Przecież mogą zrobić specjalnie jakąś hardkorową rozmowę, którą ledwo
  • Odpowiedz
@YourDoom Chciałem wziąć udział ale zmienili zasady w trakcie, co jest dla mnie czerwoną flagą. Nie chodzi już nawet o te 500zł, bo stać mnie. Po prostu w żadnym wcześniejszym materiale nie powiedzieli, że najlepsi będą mieć kurs za free, a reszta musi się wkupić w łaski.

Poza tym wszystko na gębę: zero wyników, na ich profilu nie odezwała się ani jedna osoba, która miałaby 93%+ albo która się nie zakwalifikowała.
  • Odpowiedz
@NoMoreTearsJustSmile: jeżeli ktoś naprawdę łapie programowanie, to nie ma potrzeby umieć springa. Można się go douczyć w tydzień. W naszej firmie w wymaganiach na programistów Java nie ma springa ani żadnego innego frameworka, natomiast jest wymagana bardzo dobra znajomość programowania w ogóle, z naciskiem na algorytmy, programowanie współbieżne i rozproszone. Ostatnio nawet zatrudniliśmy programistę C++ jako programistę Java i okazało się że po przeszkoleniu radzi sobie lepiej niż niektórzy co
  • Odpowiedz
Cześć wszystkim!

Mam na imię Damian i jestem współtwórcą Projektu Zajavka. Chciałbym rzucić światło na kilka nieaktualnych już kwestii :)

Zajavka.pl jest już dawno spółką, w której zarządzie owszem zasiada również Bartłomiej Borowczyk, właściciel firmy JeBe (no taką nazwę sobie wybrał :P).

500
  • Odpowiedz