Wpis z mikrobloga

Uszanowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy w #warszawa jest jakiś serwis, który naprawi myszkę #steelseries rival 3 wireless? Jest problem z podwójnym klikiem na scrollu. Mysz jest na gwarancji, ale dostałem opcje albo zniszczenia sprzętu (super pro-eko podejście), albo wysyłki do USA (wyjdzie z 60pln - to może w tej cenie ktoś to naprawi). Help?
#pcmasterrace #komputery
Euphor - Uszanowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy w #Warszawa jest jakiś serwis, który naprawi mys...

źródło: comment_1658222996PTJ9Mo8zHZRkBkSj7lI8Xc.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Euphor: 1.Rozkrec i przedmuchaj wnętrze sprężonym powietrzem 2. Zamów u chińczyka za parę groszy nowe mikrostyki weź lutownice i je wymień 5 minut roboty jak nie masz dwóch lewych rąk.
  • Odpowiedz
@Euphor: jak poprzednicy, byle pierwszy sklep albo jeżeli masz spray do czyszczenia elektroniki (choćby wd contact cleaner choć pewnie są lepsze), pryśnij w microswitch i poklikaj kilka razy, jak możesz to obróć lekko ten plastikowy pierdyk z microswitcha, często się one wycierają w jednym miejscu
  • Odpowiedz
@Euphor: Jakieś dwa miesiące temu w Wola Park w takim punkcie co dorabiają klucze naprawiałem pilot do samochodu. Wlutowywał nowy mikroprzełącznik a to wydaje mi się czymś podobnym do tego co jest w myszce. Koszt 30zł.
  • Odpowiedz
  • 0
@Aapotblge: Ale wszystko jest sprawne, to po co mi nowa? :)
@Dolan: nie mam i nie chce miec xD tylko wolalbym jakis dedykowany, bo „fachowcow” to u nas dostatek
@algus: nie mam sprzetu i nie mam na to czasu :) dlatego szukam serwisu
@NiBBonacci: nie mam i w sumie mysz ma mniej niz pol roku, troche szybko sie zuzylo :(
@lgc89: Ok
  • Odpowiedz
@Euphor: nie ma specjlaistycznych serwisów myszek xD to zwykła, prosta elektronika jak każda inna, wymiana jednego elementu. Ludzie w serwisach RTV naprawiają bardziej skomplikowane rzeczy. Po prostu wybierz taki z dobrymi opiniami.
  • Odpowiedz
@Euphor: jeżeli zapchałeś tam sokiem z łapy to contact cleaner powinien to ogarnąć, próbuj bo warto, jak nie czyszczenie to wymiana switcha, sam mam myszkę, której już 3 razy wymieniałem microswitche przez zajechanie i dalej śmiga już ponad 12 lat
  • Odpowiedz
  • 0
@Dolan: wymieniali mi kiedyś klocki hamulcowe w aucie - prosta robota, dobre opinie. Założyli kur@& odwrotnie xD także tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NiBBonacci: Kupie i zobacze co bedzie
  • Odpowiedz
  • 0
@rybak17: Przepychałem sie już z supportem SteelSeries i w życiu nic nie zamówię u nich bezpośrednio. Przekopałem sie przez Amazon i przez nich chyba uda sie zrealizować serwis :)
  • Odpowiedz